QR код
Први колоквијум из наставног предмета Потрошачко право
Обавештења за студенте

Први колоквијум из наставног предмета Потрошачко право ће бити одржан у четвртак, 14. марта 2024. године, у сали А-105, са почетком у 10 сати.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ РАЗВИТКА СВЕТСКОГ И СРПСКОГ ПРАВА У ФЕБРУАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ - УПБ
Обавештења за студенте

Студенти смера Унутрашњи послови и безбедност који су пријавили испит из РАЗВИТКА СВЕТСКОГ И СРПСКОГ ПРАВА у фебруарском испитном року, а немају положен други колоквијум, полагаће квалификациони тест из материје за други колоквијум (РАЗВИТАК СРПСКОГ ПРАВА), 04. марта 2024. године, у 08:00 часова, у учионици Б115.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА У ФЕБРУАРСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте

Студенти који су пријавили испит из СРПСКОГ ПРАВА у фебруарском испитном року, а нису положили један или оба колоквијума, полагаће квалификациони тест (из материје за колоквијуме), 04. марта 2024. године, у 08:00 часова, у учионици Б115.

 
Квалификациони испит из Развитка светског и српског права у у фебруарском испитном року
Обавештења за студенте

Студенти смера Унутрашњи послови и безбедност који су пријавили испит из Развитка светског и српског права у фебруарском испитном року, а немају положен први колоквијум, полагаће квалификациони тест из материје за први колоквијум (Развитак светског права) у понедељак, 4. марта 2024. у 8:00 у учионици Б115.

 
Квалификациони испит из Развитка права у фебруарском испитном року
Обавештења за студенте

Студенти који су пријавили испит из Развитка права у фебруарском испитном року, а немају положен један или оба колоквијума полагаће квалификациони тест из материје за колоквијуме у понедељак, 4. марта 2024. у 8:00 у учионици Б115.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Владимир Стевановић, студент мастер академских студија на модулу Радно право, браниће Мастер рад, на предмету Индивидуално радно право, под називом „Заштита узбуњивача у домаћем и упоредном праву”, дана 06.03.2024. године, у Свечаној сали Правног факултета, са почетком у 12:00 сати.

 
Уводне вежбе из Кривичног процесног права
Обавештења за студенте

Уводне вежбе из наставног предмета Кривично процесно право одржаће се у четвртак 29. фебруара 2024. године, са почетком у 11:00 часова, у учионици Б 115, за све студенте треће године основних академских студија и студенте старијих генерација који намеравају да слушају вежбе у овој студентској години.

 
Уводне вежбе из Међународног пословног права
Обавештења за студенте

Уводне вежбе из наставног предмета Међународно пословно право одржаће се у понедељак 26. фебруара 2024. године, са почетком у 13:00 часова, у сали Б 117, за све студенте четврте године основних академских студија.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Милица Вукадиновић, студент мастер академских студија на модулу Радно право, браниће Мастер рад, на предмету Радно право, под називом „Спацифичности радног односа малолетних лица”, дана 28.02.2024. године, у Свечаној сали Правног факултета, са почетком у 10:00 сати.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 21