QR код
Одбране мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Јована Ранковић, студент мастер академских студија, на модулу - Радно право, браниће Мастер рад из предмета Заштита права из радног односа, под насловом "Преображај радног односа" дана 15.06.2022. године у свечаној сали Правног факултета, А-1 са почетком у 12:00 сати.

Ивана Марковић, студент мастер академских студија, на модулу - Радно право, браниће Мастер рад из предмета Дисциплинско право, под насловом "Дисциплинска одговорност професионалних војних лица" дана 15.06.2022. године у свечаној сали Правног факултета, А-1 са почетком у 12:45 сати.

Анђела Бабић, студент мастер академских студија, на модулу - Радно право, браниће Мастер рад из предмета Заштита права из радног односа, под насловом "Право на годишњи одмор у Републици Србији" дана 15.06.2022. године у свечаној сали Правног факултета, А-1 са почетком у 13:00 сати.

Милан Поповић, студент мастер академских студија, на модулу - Јавно право, браниће Мастер рад из предмета Менаџмент јавне управе, под насловом "Јавне услуге и јавно-приватно партнерство - pro et contra" дана 15.06.2022. године у свечаној сали Правног факултета, А-1 са почетком у 13:45 сати

 
КРИВИЧНОПРАВНА ЛЕТЊА ШКОЛА ЗА СТУДЕНТЕ ПРАВА
Обавештења за студенте

Америчка амбасада у Београду (INL & DOJ) са задовољством најављује другу Кривичноправну летњу школу за студенте права од 4. до 10. септембра, 2022.

За  више информација: Summer Law School Flyer 2022

 
Јавни позив за пријаву научноистраживачких односно уметничких пројеката младих истраживача и уметника Универзитета у Крагујевцу
Општа обавештења

Универзитет у Крагујевцу је расписао други по реду ЈАВНИ ПОЗИВ за пријаву научноистраживачких односно уметничких пројеката младих истраживача и уметника Универзитета у Крагујевцу.

Детаљне информације о позиву се могу пронаћи на следећем линку: https://www.kg.ac.rs/vest.php?vest_je=3742

 
Поправни колоквијум из предмета Управни надзор
Обавештења за студенте
  • Поправни колоквијум из наставног предмета Управни надзор одржаће се у четвртак, 09. јуна 2022. године у сали А-104, са почетком у 14 часова.
 
Управна наука - упис предиспитних поена
Обавештења за студенте

Упис предистпитних поена (вежбе и колоквијуми) из предмета Управна наука обавиће се у четвртак. 09.06.2022. у 12 часова, у сали Б-115.

 
Поправни колоквијум из предмета Управна наука
Обавештења за студенте
  • Поправни колоквијум из наставног предмета Управна наука одржаће се у четвртак, 09. јуна 2022. године у сали Б-115, са почетком у 10 часова.
  • право изласка на поправни колоквијум имају само студенти који су радили оба колоквијума, а имају позитивну оцену на једном. У том случају раде поправни оног колоквијума који раније нису положили (нису добили 6 или више).
  • није могуће полагати оба колоквијума на поправном.
 
Анкетирање студената 6-10.06.2022.
Обавештења за студенте

Комисија за унапређење и обезбеђење квалитета у периоду од 6. до 10. јуна 2022. спроводи анкете о педагошком раду наставника и сарадника. Студенти треба да се у овом периоду изјасне по постављеним питањима на Moodle платформи. Анкета је потпуно анонимна.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Драгана Ћеран, студент мастер академских студија на модулу Уставно правном, браниће Мастер рад, на предмету Уставне институције, под називом ”Однос Уставног суда и редовних судова”, дана 10.06.2022. године, у Свечаној сали Правног факултета, са почетком у 14:00 сати.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Ана Обрадовић, студент мастер академских студија, на модулу - Јавно право, браниће Мастер рад из предмета Судска контрола управе, под насловом "Предмет управног спора са освртом на немачко и аустријско право" дана 10.06.2022. године у свечаној сали Правног факултета, А-1 са почетком у 14:00 сати.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 Следећа > Крај >>

Резултати 19 - 27 of 35