QR код
Упис предиспитних поена из предмета Организовани криминалитет - правни оквир
Обавештења за студенте мастер студија

Упис предиспитних поена из предмета Организовани криминалитет - правни оквир обавиће се у среду, 11. марта, у термину предавања, у семинар сали.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Ана Миловановић, студент мастер академских студија на модулу - Грађанско право1, браниће мастер рад, под насловом "Дејство уговора о уступању и расподели имовине за живота" дана 05.03.2020. године у 13:00 часова.

 
Одбрана мастер рада
Обавештења за студенте мастер студија

Никола Вујовић, студент мастер академских студија на модулу - Теоријскоправном, браниће мастер рад, под насловом "Заштита права националних мањина у правном поретку Републике Србије" дана 29.02.2020. године у 10:00 часова.

 
Уводне вежбе из наставног предмета Међународно пословно право
Обавештења за студенте

Уводне вежбе из наставног предмета Међународно пословно право одржаће се у понедељак 2. марта 2020. године у сали Б 117, са почетком у 13:00 часова за све студенте четврте године основних академских студија (Општи смер и смер Унутрашњи послови и безбедност)

 
Обавештење за студенте мастер студија
Обавештења за студенте мастер студија

Упис предиспитних поена из наставног предмета Криминологија са правом извршења кривичних санкција ће се обавити у уторак, 25.02.2020. године, у 15 часова у учионици А2.

 
Поправни колоквијум из наставног предмета Увод у право
Обавештења за студенте

Поправни колоквијум из наставног предмета Увод у право ће бити одржан у суботу, 29. фебруара 2020 године у 10 сати у сали Б 115. Право изласка на поправни колоквијум имају они студенти који немају положена сва три ослобађајућа колоквијума. То обухвата и оне који нису положили ниједан од прва три колоквијума, или нису положили први , односно, други колоквијум.
Студенти који желе да раде колоквијум треба да се пријаве код сарадника у настави Андрије Поповића (лично у кабинету А211 или на e- mail: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. ), и то најкасније до петка 28. фебруара 2020 године. 

 
Предавања из предмета Системи безбедности
Обавештења за студенте

Предавања из предмета Системи безбедности, заказана за 21.02.2020. године са почетком у 10:15 часова, биће одржана истог дана, са почетком у 13 часова.

 
УВОДНЕ ВЕЖБЕ ИЗ НАСТАВНОГ ПРЕДМЕТА ПОРОДИЧНО ПРАВО
Обавештења за студенте

Уводне вежбе из наставног предмета Породично право за све студенте друге године основних академских студија одржаће се у четвртак, 27.02.2020. у амфитеатру, са почетком у 13 часова.

 
УВОДНИ ЧАС ВЕЖБИ ИЗ НАСТАВНОГ ПРЕДМЕТА НАСЛЕДНО ПРАВО
Обавештења за студенте

Уводни час вежби из предмета Наследно право за све студенте основних академских студија биће одржан у среду, 26.02.2020. године у 12 часова, у амфитеатру Факултета.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 Следећа > Крај >>

Резултати 1 - 9 of 16