QR код
Почетак arrow Наставно особље arrow Избори сарадника
Пројекат "Big deal"
Обавештења за студенте

У уторак и среду 23. и 24. октобра 2012. године у просторијама адвокатске канцеларије "Јанковић - Поповић - Митић" у Београду, одржана је завршница пројекта "Big deal". Циљ пројекта, у којем су учествовали студенти Правног факултета у Крагујевцу и Правног факултета у Београду био је да кроз симулацију тзв. М&А пословне трансакције, а уз помоћ адвоката који поседују богато искуство, студенти стекну практична знања из области привредног права.

Детаљније...
 
Прослављено апсолвентско вече
Обавештења за студенте
Још једна генерација студената нашег факултета прославила је стицање статусa апсолвента. Осим студената и запослених са Правног факултета, студентску прославу својим присуством су увеличали госпођа Славица Ђукић Дејановић, председник Народне скупштине РС, господин проф. др Слободан Арсенијевић, ректор Универзитета у Крагујевцу и госпођа Зорица Аврамовић, генерални секретар Универзитета у Крагујевцу.
Детаљније...
 
Сузбијање високотехнолошког криминалитета
Обавештења за студенте
У оквиру наставе из Криминалистике у среду 23. 5. 2012. одржано је предавање на тему Сузбијање високотехнолошког криминалитета. Предавали су припадници МУПа Србије и Криминалистичко полицијске академије који се баве том проблематиком.
Детаљније...
 
Предавање полицијског експерта из Немачке
Обавештења за студенте
Предавање експерта немачке полиције за пожаре и експлозије Frank D. Stolt-а, одржано је у четвртак 26. 4. 2012. на тему "Криминалистички рад истраживања пожара".
Детаљније...
 
Рад криминалистичке полиције на разјашњавању силовања
Обавештења за студенте

У оквиру предавања из наставног предмета Криминалистика, припадници ПУ Крагујевац су 18. априла 2012. године студентима Правног факултета у Крагујевцу одржали предавање на тему "Рад криминалистичке полиције на разјашњавању силовања".

Детаљније...
 
Предавање "Поступак за признање жига"
Обавештења за студенте

У петак 30. марта 2012. године је у семинар сали Правног факултета у Крагујевцу одржано предавање на тему Поступак за признање жига. Предавање је одржала Биљана Ремовић, саветник у одељењу за жигове Завода за интелектуалну својину Р. Србије.

Детаљније...
 
Ректор универзитета поздравио радну акцију
Обавештења за студенте

Ректор универзитета проф. др Слободан Арсенијевић, посетио је 28. марта Правни факултет у Крагујевцу и поздравио радну акцију коју су спровели Асоцијација и Унија у сарадњи са управом Правног факултета.

Детаљније...
 
Предавање "Актуелна питања развоја полиције и савремени аспекти борбе против криминалитета као глобалне антисоцијалне појаве"
Обавештења за студенте

У склопу обележавања четрдесет година постојања Правног факултета у Крагујевцу, у понедељак, 19.03.2012. године, професор Дилип К. Дас одржао је предавање за студенте Правног факултета у Крагујевцу: "Актуелна питања развоја полиције и савремени аспекти борбе против криминалитета као глобалне антисоцијалне појаве".

Детаљније...
 
Предавање проф. др Wolfgang Roorbach-a
Обавештења за студенте

Дана 29. децембра 2011. године, са почетком у 10:00 часова, у семинар сали биће одржано предавање за студенте 4. године, на тему: 1. Уговор о осигурању; 2. Осигуравајућа друштва.

Предавање ће одржати проф. др Wolfgang Roorbach из Беча, који је редовни професор на неколико универзитета у Аустрији, Немачкој и Србији.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 73 - 81 of 101