Почетак arrow Студенти arrow Упис на факултет arrow Документа за конкурс за упис у прву годину основних академских студија у школској 2024/2025.
Документа за конкурс за упис у прву годину основних академских студија у школској 2024/2025.

Кандидати који желе да се пријаве на конкурс за упис у прву годину основних академских студија у школској 2024/2025. години приликом конкурисања подносе следећа документа:

Кандидати који подносе пријаве лично на Правном факултету у Крагујевцу:

- Приликом пријаве на конкурс кандидати подносе оригинална документа на увид, а уз образац пријаве предају фотокопије докумената (фотокопије не морају бити оверене) и то:

Пријављивање на конкурс биће у периоду од 19-25.06.2024. године у периоду од 09:00 – 14:00 часова, на шалтерима студентске службе.

Кандидати који подносе пријаве електронским путем:

- Приликом пријаве на конкурс кандидати достављају на мејл адресу Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. , следећа документа:

  • скенирану попуњену пријаву на конкурс
  • скенирана сведочанства сва четири разреда завршене средње школе;
  • скенирану диплому о положеном матурском односно завршном испиту;
  • скенирани извод из матичне књиге рођених;
  • скенирани доказ о уплати накнаде за полагање пријемног испита у износу од 8.500 динара, која се уплаћује на жиро рачун Правног факултета у Крагујевцу број: 840-999666-79;

Адреса електронске поште за достављање конкурсне документације биће активна активна у периоду од 19. – 25.06.2024. године и у тим данима је могуће доставити пријаве на конкурс електронским путем - видети УПУТСТВО ЗА ЕЛЕКТРОНСКУ ПРИЈАВУ НА КОНКУРС

ПРИЛОГ:

 
< Претходно   Следеће >
Све информације у вези уписа на факултет можете добити на мејл Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.