Почетак arrow Студенти arrow Упис на факултет arrow Упутство за подношење пријаве на конкурс за упис у прву годину основних академских студија електронским путем
Упутство за подношење пријаве на конкурс за упис у прву годину основних академских студија електронским путем

Поштовани будући студенти,

Правни факултет у Крагујевцу омогућава кандидатима за упис да пријаве на конкурс и конкурсну документацију подносе и електронским путем. Како би ваше пријаве биле успешно евидентиране потребно је да предузмете неколико једноставних корака и то:

1. Преузмите са сајта Правног факултета у Крагујевцу пријаву на конкурс у зависности од тога на који смер конкуришете. Пријаву попуните, потпишите и скенирајте или пребаците у електронски облик на начин који вам је најподеснији.

2. Скенирајте документа о завршеној средњој школи: сва четири сведочанства и диплому о положеном завршном или матурском испиту;

3. Уплатите на жиро рачун Правног факултета у Крагујевцу накнаду за полагање пријемног испита. Број рачуна за уплату је 840-999666-79, а износ који треба уплатити је 8.500,00 динара. Када уплату извршите, скенирајте и примерак уплатнице или другог доказа о уплати;

4. Скенирајте и извод из матичне књиге рођених.

Након што сте скенирали наведена документа пошаљите их на адресу електронске поште: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. . Наведена адреса биће активна само у данима који су одрећени за подношење пријава на конкурс, односно од 19. - 25. јуна 2024.  године. Препоручујемо Вам да пријаве достављате у времену од 08 до 15 сати, ради лакшег и бржег евидентирања.

На адресу са које сте нам послали пријаву и пратећа документа стићи ће вам порука са даљим упутствима као и порука са бројем под којим је ваша пријава евидентирана. Потребно је да ту поруку сачувате и ако сте у прилици исту одштампате, јер ће бити потребно да приликом самог полагања дежурним лицима покажете број пријаве и лични документ којим ће те се индетификовати.

Ако имате додатних питања везаних за електронску пријаве можете нас контактирати на адресу Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.

На крају желимо да вам напоменемо и то да су кандидати који на овај начин достављају конкурсну документацију одговорни за тачност података, те вас молимо да пре слања добро проверите документа.

Прилог:

 
< Претходно   Следеће >
Све информације у вези уписа на факултет можете добити на мејл Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.