Почетак
LAW AND THE SERVICES
Institute of Law and Social Sciences at the Faculty of Law in Kragujevac has started with preparations for the 8th International May Conference that will be held in May 3rd - 4th 2012 at the Faculty of Law in Kragujevac. The theme of the Conference is LAW AND THE SERVICES.
Детаљније...
 
Посета и предавање амбасадора Републике Србије у САД г. Владимира Петровића

Дана 18. јануара 2012. године гост Правног факултета у Крагујевцу био је његова Екселенција амбасадор Републике Србије у САД господин Владимир Петровић.

Том приликом, у Семинар сали Правног факултета уважени гост је одржао пригодно предавање на тему "Изборни систем у Сједињеним Америчким Државама".

Детаљније...
 
Свечано уручење диплома 27. децембра 2011. године
Свечаност уручења диплома студентима који су завршили четворогодишње студије на Правном факултету у Крагујевцу је одржана 27. децембра 2011. године у 13 часова у Амфитеатру Правног факултета.
Детаљније...
 
Предавање о стечају
У оквиру вежби из предмета Привредно право, стечајни судија Привредног суда у Крагујевцу, г-ђа Татјана Тодоровић, одржала је предавање на тему „Стечај“. Предавање је одржано 21. и 22. децембра 2011. године.
 
"Сретењске беседе", такмичење у говорништву

У оквиру прославе 40 година Правног Факултета Универзитета у Крагујевцу биће одржано такмичење у говорништву, под називом: Сретењске беседе.

Задата тема је: Fiat iustitia pereat mundus Нек се примени правда макар пропао свет, и слободна тема.

Пријава кандидата је до 27.12.2011. у просторијама Студентског Парламента.

Детаљније...
 
Учешће делегације Правног факултета на Шестом међународном симпозијуму о екологији и еколошким проблемима

На позив Хумболт фондације делегација Правног факултета у Крагујевцу је од 17. до 20. новембра 2011. године учествовала у раду "Шестог међународног симпозијума о екологији и еколошким проблемима" који је одржан у Републици Турској у Анталији, граду Манавгату. На овом међународном скупу Правни факултет су представљали проф.др.Предраг Стојановић, Декан Правног факултета у Крагујевцу и асистент Милан Рапајић са заједничким коауторским радом ( аутори проф.др.Невенка Бачанин, проф.др.Предраг Стојановић и асистент Милан Рапајић) под називом: " Еколошко право и новине у еколошком законодавству Србије".

Детаљније...
 
''BIMUN 2012'' – ОБРАЗОВАЊЕ ЗА СВЕТ ДИПЛОМАТИЈЕ !

Поштоване колеге,

Удружење за Уједињене нације Србије припрема девету међународну студентску конференцију „БЕОГРАДСКИ МЕЂУНАРОДНИ МОДЕЛ УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА – BIMUN 2012“, која ће се одржати у Београду од 15. до 18. марта 2012. године. На скупу ће учествовати студенти друштвених наука из целог света.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећа > Крај >>

Резултати 330 - 336 of 389