Почетак
Посета Народној скупштини

Студенти Правног факултета у Крагујевцу посетили су 2. 11. 2010. године Народну Скупштину Републике Србије. Посету су организовале Студентска Асоцијација и Студентска Унија Правног факултета.

Детаљније...
 
Презентација SEELS
Представници канцеларије GTZ из Београда, у понедељак 11.10.2010.г. у 12 часова у семинар сали, одржали су презентацију мреже правних факултета југоисточне Европе (SEELS), чији је члан и један од оснивача Правни факултет у Крагујевцу.
Детаљније...
 
Проф. др Ненад Ђурђевић добио највише признање УМСС

Проф. др Ненад Ђурђевић добио највише признање, златну медаљу, Удружења за медицину спорта Србије  

Проф. др Ненаду Ђурђевићу, редовном професору Правног факултета у Крагујевцу, уручено је на Четвртом конгресу медицине спорта и спортских наука, на коме је од 22. до 24. септембра 2010. године учествовао са поднетим рефератом, највише признање Удружења за медицину спорта Србије – златна медаља.

Детаљније...
 
Предавање Председника Републике Српске
У петак, 14. маја 2010. године са почетком у 11 часова у амфитеатру Правног факултета у Крагујевцу је одржао предавање на тему "Уставно-правни положај Републике Српске и Босне и Херцеговине" Председник Републике Српске, академик проф. др Рајко Кузмановић.
Детаљније...
 
Предавање о међународној полицијској сарадњи
У четвртак 20. маја 2010. год. са почетком у 11 часова на Факултету (у семинар сали) одржано је предавање на тему: “Међународна сарадња у сузбијању високотехнолошког криминалитета”.
Детаљније...
 
Гостовање Омбудсмана г. Саше Јанковића
Предавање на тему "Стање у области заштите људских права у Србији" је одржао г-дин Саша Јанковић, Заштитник права грађана.
Детаљније...
 
VI мајско саветовање
Научно-наставно веће Правног факултета у Крагујевцу донело је Одлуку да Институт за правне и друштвене науке организује међународни научни скуп "Либерализам и заштита конкуренције". Скуп је одржан на Правном факултету у Крагујевцу 4-5 маја 2010. године.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 51 52 53 54 55 56 Следећа > Крај >>

Резултати 358 - 364 of 387