QR код
Предавања професора криминалистике из ЈАР
Обавештења за студенте
У посети Правном факултету у Крагујевцу боравио је професор Cornelis J. Roelofse, који је и шеф катедре за кривичне науке Универзитета Венда из Јужне Африке.
Детаљније...
 
Посета Народној скупштини
Обавештења за студенте

Студенти Правног факултета у Крагујевцу посетили су 2. 11. 2010. године Народну Скупштину Републике Србије. Посету су организовале Студентска Асоцијација и Студентска Унија Правног факултета.

Детаљније...
 
Презентација SEELS
Општа обавештења
Представници канцеларије GTZ из Београда, у понедељак 11.10.2010.г. у 12 часова у семинар сали, одржали су презентацију мреже правних факултета југоисточне Европе (SEELS), чији је члан и један од оснивача Правни факултет у Крагујевцу.
Детаљније...
 
Проф. др Ненад Ђурђевић добио највише признање УМСС
Општа обавештења

Проф. др Ненад Ђурђевић добио највише признање, златну медаљу, Удружења за медицину спорта Србије  

Проф. др Ненаду Ђурђевићу, редовном професору Правног факултета у Крагујевцу, уручено је на Четвртом конгресу медицине спорта и спортских наука, на коме је од 22. до 24. септембра 2010. године учествовао са поднетим рефератом, највише признање Удружења за медицину спорта Србије – златна медаља.

Детаљније...
 
Предавање Председника Републике Српске
Општа обавештења
У петак, 14. маја 2010. године са почетком у 11 часова у амфитеатру Правног факултета у Крагујевцу је одржао предавање на тему "Уставно-правни положај Републике Српске и Босне и Херцеговине" Председник Републике Српске, академик проф. др Рајко Кузмановић.
Детаљније...
 
Предавање о међународној полицијској сарадњи
Обавештења за студенте
У четвртак 20. маја 2010. год. са почетком у 11 часова на Факултету (у семинар сали) одржано је предавање на тему: “Међународна сарадња у сузбијању високотехнолошког криминалитета”.
Детаљније...
 
Гостовање Омбудсмана г. Саше Јанковића
Општа обавештења
Предавање на тему "Стање у области заштите људских права у Србији" је одржао г-дин Саша Јанковић, Заштитник права грађана.
Детаљније...
 
Обука за руковање ватреним оружјем
Обавештења за студенте
Организација студената “Национална безбедност” у сарадњи са Војном индустријом Републике Србије и МУП-ом, организује обуку коришћења ватреног оружја-пиштоља. Информације: 065/817-6-333 Марко
 
Предавање "Изборно право у Европи и САД"
Општа обавештења
Др Јуриј Топлак, доцент на Правном факултету Универзитета у Марибору и експерт Савета Европе за изборну проблематику, одржао је 27.04.2010. године предавање студентима Правног факултета у Крагујевцу на тему "Изборно право у Европи и САД".
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Следећа > Крај >>

Резултати 397 - 405 of 450