QR код
Промоција књига на Правном факултету у Крагујевцу
Општа обавештења
Дана 21. априла 2010. године у Библиотеци Правног факултета у Крагујевцу, са почетком у 17. часова одржана је промиција књига аутора Проф. Др Драгана Батавељића, ДР Данијеле Хорнер и Мр Анке Војводић.
Детаљније...
 
Посета г-дина Горана Јешића, градоначелника Инђије
Општа обавештења
Господин Горан Јешић, градоначелник Инђије, је 14. априла 2010 године, на позив највеће међународне организације вођене од стране студената AIESEC, одржао предавање о локалној самоуправи и инвестирању у развој домаће привреде, поткрепљено примером и позитивним искуствима општине Инђија.
Детаљније...
 
Избори за студентски парламент 22. априла
Обавештења за студенте

На основу чл. 87. ст. 49. Статута Правног факултета, чл. 6. ст. 1. и чл. 11. Правилника о Студентском парламенту, Декан Правног факултета у Крагујевцу је 12. априла 2010. године донео Одлуку о расписивању избора за Студентски парламент. Избори су одржани 22. априла 2010. године (9-17 сати).

Детаљније...
 
Међународни конгрес на Малти
Међународна сарадња
Проф. др Бранислав Симоновић је учествовао на међунардном конгресу на Малти у периоду од 14-19. марта 2010. године. Организатори конгреса су били међународно удружење које се бави изучавањем полиције- IPES (International Police Executive Simposium) и полиција Малте.
Детаљније...
 
VI мајско саветовање
Научни скупови
Научно-наставно веће Правног факултета у Крагујевцу донело је Одлуку да Институт за правне и друштвене науке организује међународни научни скуп "Либерализам и заштита конкуренције". Скуп је одржан на Правном факултету у Крагујевцу 4-5 маја 2010. године.
Детаљније...
 
Јавна расправа о нацртима стратегије спољне политике
Општа обавештења
Европски покрет у Србији и Правни факултет Универзитета у Крагујевцу организују јавну расправу о нацртима стратегија спољне политике Србије која ће бити одржана у среду, 31. марта 2010, од 13 до 16 часова у Амфитеатру Правног факултета (Јована Цвијића 1).
Детаљније...
 
Посета представника Тужилаштва за ратне злочине
Општа обавештења
На позив Правног факултета у Крагујевцу, 30. марта 2010. године је одржано предавање на тему "Правни оквир борбе Републике Србије против ратних злочина". Предавачи су били г-дин Бруно Векарић, заменик Тужиоца за ратне злочине, г-ђа Мордијана Брејдинг, представник Канцеларије МКТ за бившу Југославију и г-дин Иван Јовановић, правни саветник ОЕБС-а.
Детаљније...
 
Међународни скуп у Сплиту
Међународна сарадња
Редовни професори Правног факултета у Крагујевцу, др Миодраг Мићовић и др Ненад Ђурђевић учестовали су, са поднетим рефератом, на Међународном научном скупу: „Актуелности шпортског права“, који је одржан 26. и 27. марта 2010. године на Правном факултету у Сплиту (Република Хрватска). Референти су били из Хрватске, Словеније, Србије, Немачке и Пољске. Сви реферати ће бити објављени у Зборнику Правног факултета у Сплиту.
Детаљније...
 
Предавање "Стоп насиљу" 19.03.2010.
Обавештења за студенте
Организација студената "Национална безбедност" је 19.03.2010. год. у 12 часова организовала предавање за студенте Правног факултета на тему "Стоп насиљу - безбедно и подстицајно окружење за децу и омладину"
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Следећа > Крај >>

Резултати 586 - 594 of 628