QR код
Предавање на тему: "Осврт на актуелне проблеме у реформи државне управе у Републици Србији"
Обавештења за студенте

Др Зоран Лончар, доцент на Правном факултету Универзитета у Новом Саду, одржао је предавање студентима III године Правног факултета у Крагујевцу, у оквиру наставног предмета Управно право, на тему "Осврт на актуелне проблеме у реформи државне управе у Републици Србији".

Детаљније...
 
Правна база ИНТЕРМЕКС
Обавештења за студенте

Правни факултет у сарадњи са Студентским парламентом организује бесплатну едукацију коришћења правне базе ИНТЕРМЕКС.

Детаљније...
 
Дани правника
Обавештења за студенте

Пре 3 године јавила се идеја о одржавању манифестације "Дани правника" на нашем факултету и реализација је покренута од стране Асоцијације и Уније кроз Студентски парламент. Ове године, ДАНИ ПРАВНИКА ће се одржати 24,25,26. новембра 2014. године.

Детаљније...
 
Одлука о упису на основне академске студије права студената који студирају по старим програмима
Обавештења за студенте

На основу чл. 3, 95. 123. ст. 5. и 127. Закона о високом образовању ("СГ РС", бр. 76/05...89/13), а узимајући у обзир Препоруку Министарства просвете и науке од 23.10.2012.г., Наставно-научно веће Правног факултета у Крагујевцу, на седници одржаној 18.06.2014. године, донело је:

Детаљније...
 
Семинар на тему „Криминалистички и доказни аспекти решавања старих случајева кривичних дела”
Обавештења за студенте

У оквиру термина наставе и вежби из Криминалистике дана 12. 3. 2014. судија државног суда из Њујорка FRANK J. LABUDA (New York State Judge and Surrogate), одржао је предавање (семинар) на тему Cold Cases, Scene Investigation; Preservation of Evidence; Prosecution.

Детаљније...
 
Предавање проф. др Џејмса Клебе на тему "ОБРАЗОВАЊЕ У С.А.Д."
Обавештења за студенте

Уважени проф. др Џејмс Клеба (James Klebba), Универзитет Лојола, Њу Орлеанс, одржао је предавање на тему "Образовање у С.А.Д." у среду 18. децембра 2013. године у Амфитеатру Правног факултета Универзитета у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Предавање проф. др Милана Влатковића
Обавештења за студенте

У уторак 24. децембра 2013. године, у семинар сали Факултета, студентима треће године у оквиру реализације наставног процеса из предмета Управно право, предавање на тему: "Управни надзор у правном систему Републике Србије" одржао је проф. др Милан Влатковић, шеф Групе за припрему Закона о управној инспекцији.

Детаљније...
 
Предавање проф. др Сретена Југовића
Обавештења за студенте

У уторак 10. децембра 2013. године, у семинар сали Факултета, студентима треће године у оквиру реализације наставног процеса из предмета Управно право предавање је одржао проф. др Сретен Југовић, ванредни професор Криминалистичко-полицијске академије, на тему: "Управна овлашћења полиције".

Детаљније...
 
Предавање г-дина Вука Цуцића
Обавештења за студенте

У уторак 03. децембра 2013. године, у оквиру реализације наставног процеса из предмета Управно право, студентима треће године предавање jе одржаo г-дин Вук Цуцић, посебни саветник Министра правде и државне управе и члан Радне групе за израду Закона о општем управном поступку, на тему: "Нека актуелна питања поводом доношења Закона о општем управном поступку".

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 73 - 81 of 116