Почетак
Сузбијање високотехнолошког криминалитета
У оквиру наставе из Криминалистике у среду 23. 5. 2012. одржано је предавање на тему Сузбијање високотехнолошког криминалитета. Предавали су припадници МУПа Србије и Криминалистичко полицијске академије који се баве том проблематиком.
Детаљније...
 
Почасни доктор наука проф. др Гинтер Питнер одржао предавање „Уставни статус задуживања државе“ на Правном факултету у Крагујевцу

Правни факултет у Крагујевцу је имао част да, у периоду од 15. до 18. маја 2012. године, угости проф. др Гинтера Питнера (prof. dr Günter Püttner), почасног доктора наука Универзитета у Крагујевцу. 

Детаљније...
 
Предавање полицијског експерта из Немачке
Предавање експерта немачке полиције за пожаре и експлозије Frank D. Stolt-а, одржано је у четвртак 26. 4. 2012. на тему "Криминалистички рад истраживања пожара".
Детаљније...
 
Знаци конкретне сарадње

Изузетно одушевљен академским гостопримством на које је наишао приликом посете Правном факултету у Крагујевцу, 10. априла 2012, његова Екселенција, амбасадор Исламске Републике Иран, господин Аболгасем Делфи, са одушевљењем је већ током следеће недеље узвратио позивом на свечаност поводом обележавања Дана војске Исламске Републике Иран.

Детаљније...
 
Рад криминалистичке полиције на разјашњавању силовања

У оквиру предавања из наставног предмета Криминалистика, припадници ПУ Крагујевац су 18. априла 2012. године студентима Правног факултета у Крагујевцу одржали предавање на тему "Рад криминалистичке полиције на разјашњавању силовања".

Детаљније...
 
Посета амбасадора Исламске Републике Иран Правном факултету у Крагујевцу

У уторак, 10. априла, Правни факултет у Крагујевцу је имао част да дочека његову Екселенцију господина Аболгасем Делфија, амбасадора Исламске Републике Иран.

Детаљније...
 
Предавање "Поступак за признање жига"

У петак 30. марта 2012. године је у семинар сали Правног факултета у Крагујевцу одржано предавање на тему Поступак за признање жига. Предавање је одржала Биљана Ремовић, саветник у одељењу за жигове Завода за интелектуалну својину Р. Србије.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећа > Крај >>

Резултати 211 - 217 of 282