Основни подаци о Правном факултету
E-IndeksE-Indeks
QR код
Почетак
Посета г-дина Горана Јешића, градоначелника Инђије
Господин Горан Јешић, градоначелник Инђије, је 14. априла 2010 године, на позив највеће међународне организације вођене од стране студената AIESEC, одржао предавање о локалној самоуправи и инвестирању у развој домаће привреде, поткрепљено примером и позитивним искуствима општине Инђија.
Детаљније...
 
Међународни конгрес на Малти
Проф. др Бранислав Симоновић је учествовао на међунардном конгресу на Малти у периоду од 14-19. марта 2010. године. Организатори конгреса су били међународно удружење које се бави изучавањем полиције- IPES (International Police Executive Simposium) и полиција Малте.
Детаљније...
 
Посета представника Тужилаштва за ратне злочине
На позив Правног факултета у Крагујевцу, 30. марта 2010. године је одржано предавање на тему "Правни оквир борбе Републике Србије против ратних злочина". Предавачи су били г-дин Бруно Векарић, заменик Тужиоца за ратне злочине, г-ђа Мордијана Брејдинг, представник Канцеларије МКТ за бившу Југославију и г-дин Иван Јовановић, правни саветник ОЕБС-а.
Детаљније...
 
Међународни скуп у Сплиту
Редовни професори Правног факултета у Крагујевцу, др Миодраг Мићовић и др Ненад Ђурђевић учестовали су, са поднетим рефератом, на Међународном научном скупу: „Актуелности шпортског права“, који је одржан 26. и 27. марта 2010. године на Правном факултету у Сплиту (Република Хрватска). Референти су били из Хрватске, Словеније, Србије, Немачке и Пољске. Сви реферати ће бити објављени у Зборнику Правног факултета у Сплиту.
Детаљније...
 
Посета Donalda de Kieffera од 21. до 31. марта
У оквиру senior lawyer пројекта који Правни факултет у Крагујевцу реализује у сарадњи са Центром за међународне правне студије из Салцбурга, Аустрија, у Крагујевцу од 21. до 31. марта 2010. године борави истакнути адвокат из Вашингтона Donald de Kieffer.
Детаљније...
 
Предавање "Стоп насиљу" 19.03.2010.
Организација студената "Национална безбедност" је 19.03.2010. год. у 12 часова организовала предавање за студенте Правног факултета на тему "Стоп насиљу - безбедно и подстицајно окружење за децу и омладину"
Детаљније...
 
Запослени савладали студенте у шаху
Студентска Асоцијација Правног факултета је 10. 03. 2010. године организовала шаховски меч између професора и службеника на факултету и студената који су показали одговарајуће знање у шаху. Овај догађај је изазвао велико интересовање свих студената, а резултати су следећи:
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Следећа > Крај >>

Резултати 253 - 259 of 271