Почетак
Свечано уручење диплома 27. децембра 2011. године
Свечаност уручења диплома студентима који су завршили четворогодишње студије на Правном факултету у Крагујевцу је одржана 27. децембра 2011. године у 13 часова у Амфитеатру Правног факултета.
Детаљније...
 
Предавање о стечају
У оквиру вежби из предмета Привредно право, стечајни судија Привредног суда у Крагујевцу, г-ђа Татјана Тодоровић, одржала је предавање на тему „Стечај“. Предавање је одржано 21. и 22. децембра 2011. године.
 
"Сретењске беседе", такмичење у говорништву

У оквиру прославе 40 година Правног Факултета Универзитета у Крагујевцу биће одржано такмичење у говорништву, под називом: Сретењске беседе.

Задата тема је: Fiat iustitia pereat mundus Нек се примени правда макар пропао свет, и слободна тема.

Пријава кандидата је до 27.12.2011. у просторијама Студентског Парламента.

Детаљније...
 
Учешће делегације Правног факултета на Шестом међународном симпозијуму о екологији и еколошким проблемима

На позив Хумболт фондације делегација Правног факултета у Крагујевцу је од 17. до 20. новембра 2011. године учествовала у раду "Шестог међународног симпозијума о екологији и еколошким проблемима" који је одржан у Републици Турској у Анталији, граду Манавгату. На овом међународном скупу Правни факултет су представљали проф.др.Предраг Стојановић, Декан Правног факултета у Крагујевцу и асистент Милан Рапајић са заједничким коауторским радом ( аутори проф.др.Невенка Бачанин, проф.др.Предраг Стојановић и асистент Милан Рапајић) под називом: " Еколошко право и новине у еколошком законодавству Србије".

Детаљније...
 
''BIMUN 2012'' – ОБРАЗОВАЊЕ ЗА СВЕТ ДИПЛОМАТИЈЕ !

Поштоване колеге,

Удружење за Уједињене нације Србије припрема девету међународну студентску конференцију „БЕОГРАДСКИ МЕЂУНАРОДНИ МОДЕЛ УЈЕДИЊЕНИХ НАЦИЈА – BIMUN 2012“, која ће се одржати у Београду од 15. до 18. марта 2012. године. На скупу ће учествовати студенти друштвених наука из целог света.

Детаљније...
 
Преминуо проф. др Обрад Станојевић

Дугогодишњи професор римског права београдског Правног факултета, али и Правног факултета у Крагујевцу, др Обрад Станојевић преминуо је 23. новембра 2011. године у Београду, после краће и тешке болести.

Детаљније...
 
Проф. др Ненад Ђурђевић учествовао као експерт-известилац на Округлом столу који је организовала Европска комисија против расизма и нетолеранције

Проф. др Ненад Ђурђевић учестовао је по позиву 16. новембра 2011. на Округлом столу који је у Београду у „Палати Србија“ организовала Европска комисија против расизма и нетолеранције Савета Европе (ЕКРИ), уз подршку Заштитника грађана Републике Србије и Повереника за заштиту равноправности Републике Србије.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Следећа > Крај >>

Резултати 225 - 231 of 282