QR код
Предавање Амбасадора САД
Општа обавештења

Амбасадор САД,  одржао предавање на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу. Догађају су, осим студената, професора и асистената, присуствовали и ректор Универзитета у Крагујевцу, декани Правног и Економског факултета. Тема "Односи Србије и САД". Прво предавање које је нови амбасадор одржао на некој високошколској установи у Србији било је прилика да се изворно представе званични ставови америчке спољне политике о Србији, евроинтеграцијама и стању у региону.

Њ.Е. Anthony F. Godfrey

Детаљније...
 
Предавање "Пупин и Тесла"
Општа обавештења

У организацији Rotaract kluba Крагујевац на Правном факултету 21.02.2020. одржано изузетно занимљиво предавање "Пупин и Тесла". Хвала Александри Нинковић Ташић, мултикултуралном амбасадору Унеско клуба Универзитета у Сорбони.

Александра Нинковић Ташић

Детаљније...
 
Уводне вежбе из наставног предмета Међународно пословно право
Обавештења за студенте

Уводне вежбе из наставног предмета Међународно пословно право одржаће се у понедељак 2. марта 2020. године у сали Б 117, са почетком у 13:00 часова за све студенте четврте године основних академских студија (Општи смер и смер Унутрашњи послови и безбедност)

 
Предавање проф. др Maria Teresa Carbone
Општа обавештења

У понедељак, 24. фебруара 2020. године, проф. др Maria Teresa Carbone са Правног факултета Универзитета "Magna Graecia" у Катанзару, Италија, одржала је предавање на тему "Јустинијанова компилација" у оквиру предавања из предмета Велики правни системи.

Предавање је одржано у амфитеатру факултета.

Предавање проф. др Maria Teresa Carbone

Детаљније...
 
Обавештење за студенте Мастер академских студија
Обавештења за студенте мастер студија

Обавештавају се студенти МАС да је други колоквијум из наставног предмета Алтернативни начини решавања уговорноправних спорова (ГП1 модул), заказан за 19.03.2020. године у 16h.

За сва додатна питања студенти се могу обратити на следећи mail: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.

 
Испитни рок Март 2020 - основе академске студије
Испитни рокови

Испитни рок: МАРТ 2020 - основне академске студије

Пријава испита: од 24. фебруара до 26. фебруара 2020. год.

Испитни рок траје: од 09. марта до 20. марта 2020. год.

 

 

Детаљније...
 
Испитни рок Март 2020 - стари програм
Испитни рокови

Испитни рок: МАРТ 2020 - стари програм

Пријава испита: од 24. фебруара до 26. фебруара 2020. год.

Испитни рок траје: од 09. марта до 20. марта 2020. год

Детаљније...
 
Поправни колоквијум из наставног предмета Увод у право
Обавештења за студенте

Поправни колоквијум из наставног предмета Увод у право ће бити одржан у суботу, 29. фебруара 2020 године у 10 сати у сали Б 115. Право изласка на поправни колоквијум имају они студенти који немају положена сва три ослобађајућа колоквијума. То обухвата и оне који нису положили ниједан од прва три колоквијума, или нису положили први , односно, други колоквијум.
Студенти који желе да раде колоквијум треба да се пријаве код сарадника у настави Андрије Поповића (лично у кабинету А211 или на e- mail: Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. ), и то најкасније до петка 28. фебруара 2020 године. 

 
Предавања и вежбе из наставног предмета Заштита људских права
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти треће године основних академских студија- смер унутрашњи послови и безбедност да ће се предавања и вежбе из наставног предмета Заштита људских права одржавати четвртком, и то у следећим терминима:

  • предавања: 9:20- 11:00 сати, сала А5;
  • вежбе: 11:15- 12:00 сати, сала А2.
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 10 - 18 of 415