QR код
ОБУКА ИЗ БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА ЗА СТУДЕНТЕ
Општа обавештења

Студенти успешно завршили сва три нивоа (основни, усмерени и ситуациони) обуке у специјалном физичком образовању. Поносни на наше студенте, а захвални борилачким клубовима "Крагуј" и "Шумадија безбедност", као и тренерима Душану Милорадовићу, Чедомиру Јовановићу и Лазару Станојевићу.💪

Детаљније...
 
Консултације код Андрије Поповића до почетка зимског семестра академске 2023/2024. године
Обавештења за студенте

У наведеном периоду, консултације код Андрије Поповића ће бити одржаване средом од 09:00 сати до 11:00 сати, у кабинету А-206.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ СРПСКОГ ПРАВА У ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ
Обавештења за студенте

Студенти који немају положене колоквијуме из СРПСКОГ ПРАВА, а пријавили су испит за јунски испитни рок, обавезни су да полажу квалификациони испит (из материје која је одређена за колоквијуме), 16. јуна, са почетком у 9 часова, у учионици Б115.

 
КВАЛИФИКАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ РАЗВИТКА СВЕТСКОГ И СРПСКОГ ПРАВА - УПБ
Обавештења за студенте

Студенти смера Унутрашњи послови и безбедност, који су пријавили испит из предмета РАЗВИТАК СВЕТСКОГ И СРПСКОГ ПРАВА за јунски испитни рок, а немају положене колоквијуме, обавезни су да полажу квалификациони тест - 2. КОЛОКВИЈУМ (материју, која се односи на РАЗВИТАК СРПСКОГ ПРАВА), 16. јуна, у 9 часова, у учионици Б115.

 
СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА
Општа обавештења

У суботу, 03.06.2023. године у амфитеатру Факултета свечано су уручене дипломе дипломираним правницима и дипломираним мастер правницима. Дипломе су уручили продеканица за научно-истраживачки рад, проф. др Соња Лучић и руководилац основних академских студија, проф. др Зоран Јовановић.

Детаљније...
 
СПОРАЗУМ О САРАДЊИ ИЗМЕЂУ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ И РЕПУБЛИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ ЗА МИРНО РЕШАВАЊЕ РАДНИХ СПОРОВА
Општа обавештења

1.јуна 2023. године потписан је Споразум о сарадњи између Правног факултета у Крагујевцу и Републичке агенције за мирно решавање радних спорова (РАМРС). Споразум су потписали декан Правног факултета проф. др Драган Вујсић и директор РАМРС др Ивица Лазовић. Споразумом су прецизирани правци даље сарадње између наших институција. Истог дана, директор РАМРС др Ивица Лазовић одржао је предавање полазницима Правне клинике за управно право.

Детаљније...
 
Анкетирање студената од 05.06.2023. до 09.06.2023.
Обавештења за студенте

Комисија за унапређење и обезбеђење квалитета у периоду од 5. до 9. јуна 2023. спроводи анкете о педагошком раду наставника и сарадника. Студенти треба да се у овом периоду изјасне по постављеним питањима на Moodle платформи. Анкета је потпуно анонимна.

 
Испитни рок Јун 2023 - мастер студије
Испитни термини - мастер академске студије

Испитни рок: ЈУН 2023 - МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ

Пријава испита: од 12. - 15. јуна 2023.године

Испитни рок:од 19. - 30. јуна 2023. године

Пријава испита се врши електронским путем на адреси http://portal.jura.kg.ac.rs

 
КРИВИЧНОПРАВНА ЛЕТЊА ШКОЛА ЗА СТУДЕНТЕ ПРАВА
Обавештења за студенте

Америчка амбасада у Београду организује у периоду од 27. августа до 2. септембра 2023. године на Старој планини Кривичноправну летњу школу за студенте права.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 10 - 18 of 569