Предавање на тему: "Контрола управе од стране Заштитника грађана"
Обавештења за студенте

У оквиру реализације Плана рада на наставном предмету Управно право, др Марко Давинић, ванредни професор Правног факултета Универзитета у Београду, у уторак 23.01.2018. године, одржаo je студентима треће године предавање на тему: "Контрола управе од стране Заштитника грађана".

Детаљније...
 
Испитни рок Јануар 2018 - основе академске студије
Испитни рокови

Испитни рок: ЈАНУАР 2018 - основне академске студије

Пријава испита: 08, 09. и 10. јануар 2018. год.

Испитни рок траје: од 29. јануара до 14. фебруара 2018. год.

Пријава испита се од јануарског испитног рока врши електронским путем на студентском порталу http://portal.jura.kg.ac.rs на коме се може наћи и упутсво за уплату средстава на рачун, која се морају уплатити пре пријаве испита. У случају проблема око регистрације и пријаве на портал молимо студенте да се обрате студентској служби. Студентима се препоручује да ако још нису обавили регистрацију исту изврше у најкраћем могућем року. Прилико регистрације потребно је, ако се не добију приступни подаци, проверити да исти нису примљени у Junk/Spam фолдеру мејл клијента који користите.

Детаљније...
 
ЈАВНИ ЧАС РЕТОРИКЕ
Обавештења за студенте

У понедељак 25.12. са почетком у 11 часова у амфитеатру "Проф. др Живомир Ђорђевић" Правног факултета Универзитета у Крагујевцу, одржан је ЈАВНИ ЧАС РЕТОРИКЕ.

Детаљније...
 
Учешће студената Правног факултета у Крагујевцу на такмичењу из Привредног права Big Deal
Општа обавештења

Студенти Правног факултета Универзитета у Крагујевцу учествовали су, по шести пут, на такмичењу из Привредног права Big Deal. 

Детаљније...
 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ МАСТЕР СТУДИЈА
Обавештења за студенте

Предавања и вежбе из предмета Алтернативни начини решавања уговорноправних спорова од 06.12.2017. па надаље ће се одржавати средом са почетком у 16:30 часова у сали А2.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 46 - 54 of 350