Предавање на тему: "Значај и улога Заштитника грађана града Крагујевца у остваривању и заштити људских и мањинских права" Штампај
Обавештења за студенте

У среду, 28. децембра 2016.године, на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу, одржано је предавање на тему: "Значај и улога Заштитника грађана града Крагујевца у остваривању и заштити људских и мањинских права". Као учесници предавања, студентима са Крагујевачког универзитета, обратили су се др Зоран Јовановић, доцент на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу, др Јелена Вучковић, доцент на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу и Иван Ковачевић, заменик Заштитника грађана града Крагујевца.

Детаљније...
 
Информатор за упис на Правни факултет у Крагујевцу за 2017/2018. Штампај
Упис на факултет

Материјали за припрему пријемног испита, као и остали подаци везани за процедуру уписа на Правни факултет у Крагујевцу налазе се у Информатору за упис на Правни факултет у Крагујевцу.

Информатор у електронској форми (pdf) можете преузети овде:

 
КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ПРАВНА КЛИНИКА ЗА ПОРОДИЧНО И ОБЛИГАЦИОНО ПРАВО Штампај
Обавештења за студенте

ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ
објављује конкурс за учешће у програму
ПРАВНА КЛИНИКА ЗА ПОРОДИЧНО И ОБЛИГАЦИОНО ПРАВО

Детаљније...
 
ПОСЕТА РЕКТОРА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ Штампај
Општа обавештења

У понедељак, 12.12.2016. године, проф. др Небојша Арсенијевић, ректор Универзитета у Крагујевцу званично је посетио Факултет.

Са руководством Факултета разговарао је о актуелним питањима функционисања Факултета и Универзитета.

Детаљније...
 
Предавање на тему "Општи управни поступак у законодавству и пракси" Штампај
Обавештења за студенте

У оквиру реализације наставног процеса (вежби) из предмета Управно право, студентима треће године Правног факултета у Крагујевцу, дана 09. 12. 2016. године, предавање на тему "Општи управни поступак у законодавству и пракси", одржала је др Јасмина Бенмансур из Министарства државне управе и локалне самоуправе.

О делокругу, организацији и актуелним пословима Службе за управљање кадровима предавање су одржали проф. др Данило Рончевић (В. Д. Директор) и проф. др Дејан Костић (В. Д. Помоћник директора - Руководилац Сектора).

Детаљније...
 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЗАПОСЛЕНЕ И СТУДЕНТЕ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ О РАДУ ФАКУЛТЕТА ЗА ВРЕМЕ НОВОГОДИШЊИХ И БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА Штампај
Општа обавештења

За време новогодишњих и божићних празника Факултет неће радити у периоду од 02-06. jануара 2017. године. Први радни дан у новој години је понедељак, 09.01.2017. години.

Детаљније...
 
Одлука о условима уписа на ОАС – смер Унутрашњи послови и безбедност Штампај
Упис на факултет

Одлука о условима уписа на Основне академске студије права – смер Унутрашњи послови и безбедност студената који су завршили или још увек студирају на неким другим високошколским установама:

 
Распоред испита у 2016/2017 Штампај
Испитни рокови

Прелиминарни план одржавања испитних рокова на основним академским студијама у школској 2016/2017 години: 

Новембар

Јануар

Март

Април

Јун

Август

Септембар

Септембар 2

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 46 - 54 of 334