QR код
ПОСЕТА КПЗ
Општа обавештења

Студенти четврте године смера унутрашњи послови и безбедност су посетили Казнено-поправни завод у Крагујевцу, где су имали прилику да непосредно виде функционисање установе за извршење казне затвора у складу са модерним пеналним и безбедносним стандардима.

 
КРИМИНАЛИСТИКА
Општа обавештења

У оквиру наставних активности из Криминалистике, Ненад Вуканић, начелник Националног криминалистичко-форензичког центра МУП-а РС одржао је предавање и упознао студенте са радом и организацијом овог Центра. Такође, полиграфски вештак Александар Миленковић је приказао рад полиграфа, уз учешће студената у детекцији физиолошких промена испитаника.

Детаљније...
 
КУП РЕКТОРА 2023.
Општа обавештења

На традиционалној спортској манифестацији „Куп Ректора“ организованој 23. априла 2023. године у Ужицу, наши студенти су показали изузетан спортски дух и остварили запажен успех у мушкој кошарци, одбојци, фудбалу и стрељаштву.

Златна медаља у женском стоном тенису припала је студенткињама Правног факултета Ивани Стојковић и Анђели Ђорђевић.

Детаљније...
 
Испитни рок Април 2023 - мастер студије
Испитни термини - мастер академске студије

Испитни рок: АПРИЛ 2023 - МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ

Пријава испита: од 11. - 15. априла 2023.године

Испитни рок: од 20. - 29. априла 2023. године

Пријава испита се врши електронским путем на адреси http://portal.jura.kg.ac.rs

 
СТУДЕНТИ ПОСЕТИЛИ ПОСЕБНО ОДЕЉЕЊЕ ВИШЕГ СУДА У БЕОГРАДУ ЗА ОРГАНИЗОВАНИ КРИМИНАЛ И РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ
Општа обавештења

Студенти треће и четврте године основних академских студија општег смера и смера унутрашњи послови и безбедност непосредно су упознали рад посебног одељења Вишег суда у Београду за организовани криминал и ратне злочине.

Посета која је део тежње ка практичним наставним активности, организована је и пропраћена од доц. др Вишње Ранђеловић.

Детаљније...
 
Предавање проф. др Срђана Владетића на тему “Судско беседништво и правна аргументација (студија случаја)”
Општа обавештења

Предавање проф. др Срђана Владетића у оквиру сесије “Судско беседништво и правна аргументација (студија случаја)” на семинару “Правне вештине (студије случајева)”, који је организовао Студентски парламент Правног факултета:

Директан линк видео записа на youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=C3FzSzgtPvw

 
Обавештење
Обавештења за студенте

У уторак 11.4.2023. године у Министарству државне управе и локалне самоуправе је одржана завршна сесија поводом завршетка студентске стручне праксе, која је спроведена у складу са Програмом сарадње у пружању подршке јавне управе високошколским установама у образовном процесу за 2022/2023. годину, у којој је министар државне управе и локалне самоуправе др Александар Мартиновић свечано уручио потврде студентима о успешно спроведеној стручној пракси.

Детаљније...
 
Испитни рок Април 2023 - стари програм
Испитни рокови

Испитни рок: АПРИЛ 2023 - стари програм

Пријава испита: од 03. априла до 05. априла 2023. године

Испитни рок траје: од 19. априла до 05. маја 2023. године

Детаљније...
 
ПОСЕТА КРИМИНАЛИСТИЧКО-ПОЛИЦИЈСКОМ УНИВЕРЗИТЕТУ У БЕОГРАДУ
Општа обавештења

Дугогодишња сарадња две високошколске установе била је повод да студенти Правног факултета у Крагујевцу посете своје колеге са Криминалистичко-полицијског универзитета. Посета је реализована 5.04.2023. гдоине, где смо том приликом могли да се уверимо да КПУ прати тренд научно-технолошког развоја што омогућава како научна, тако и практична знања студената. Током боравка, поред састанака са професорима КПУ и студентским парламентом, студенти Правног факултета су могли да чују предавања професора о историјском развоју полиције, али и о дометима и ограничењима вештачке интелигенције у правној реакцији. Посета је уприличена и обиласком просторија универзитета уз практичну демонстрацију форензичких вештина студената КУП који су заједно са својим колегама са Правног факултета користили савремене лабораторије за обуку.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 37 - 45 of 569