О б а в е ш т е њ е Штампај
Обавештења за студенте

Обавештавају се студенти Правног факултета у Крагујевцу да је крајњи рок за исплату друге рате школарине и накнаде за обнову године 15. јануар 2018. године.

Како ће се од јануарског испитног рока пријава испита вршити електронским путем потребно је да студенти благовремено изврше своје обавезе, јер у противном неће моћи да приступе полагању испита.

Детаљније...
 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ ЗАВРШНЕ ГОДИНЕ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ Штампај
Обавештења за студенте

Управни одбор фондације за стипендирање и подстицање напредовања најбољих студената, младих научних радника и уметника Универзитета у Крагујевцу упутио је ПОЗИВ факултетима у саставу Универзитета у Крагујевцу за достављање предлога за доделу стипендија најбољим студентима. Фондација ће доделити стипендију једном студенту завршне године Правног факултета у Крагујевцу, који испуњава одговарајуће услове.

У прилогу уз ово обавештење прилаже се позив Фондације који садржи услове под којима студенти факултета у саставу Универзитета у Крагујевцу могу бити кандидати за доделу стипендија.

Детаљније...
 
ЈАВНИ ЧАС РЕТОРИКЕ Штампај
Обавештења за студенте

У понедељак 25.12. са почетком у 11 часова у амфитеатру "Проф. др Живомир Ђорђевић" Правног факултета Универзитета у Крагујевцу, одржан је ЈАВНИ ЧАС РЕТОРИКЕ.

Детаљније...
 
Учешће студената Правног факултета у Крагујевцу на такмичењу из Привредног права Big Deal Штампај
Општа обавештења

Студенти Правног факултета Универзитета у Крагујевцу учествовали су, по шести пут, на такмичењу из Привредног права Big Deal. Такмичење је ове године одржано у Љубљани (од 29.11.2017. до 01.12.2017.) у организацији познате словеначке адвокатске канцеларије Ројс, Пељхан, Прелесник & партнери, која је део мреже адвокатских канцеларија ТLA (Top Legal Adriatic). На такмичењу учествују државни правни факултети из земаља бивше Југославије. Такмичење се састоји у симулацији М&А пословне трансакције. У писменој фази такмичења тимови састављају извештај о пословању привредног друштва које је предмет трансакције и нацрт уговора о продаји удела. У усменој фази такмичења тимови одговарају на питања адвоката у вези са претходно достављеним извештајем о пословању и нацртом уговора.

Детаљније...
 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ МАСТЕР СТУДИЈА Штампај
Обавештења за студенте

Предавања и вежбе из предмета Алтернативни начини решавања уговорноправних спорова од 06.12.2017. па надаље ће се одржавати средом са почетком у 16:30 часова у сали А2.

 
Доц. др Зоран Чворовић изабран за члана Уредничког колегијума руског научног часописа Российский журнал правовых исследований (Russian journal of legal studies) Штампај
Општа обавештења

Доцент др Зоран Чворовић је изабран за иностраног члана Уредничког колегијума престижног руског научног часописа Российский журнал правовых исследований (Russian journal of legal studies).

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 19 - 27 of 354