QR код
Обавештење за студенте (Породично право)
Обавештења за студенте

Студенти који су у школској 2019/20 години започели пре увођења ванредног стања са похађањем предавања и вежби из Породичног права, имаће колоквијум из наведеног наставног предмета 29. маја 2020. године. О свим детаљима везаним за колоквијум, као и о другим појединостима везаним за вредновање колоквијума и испитно градиво, студенти се могу детаљно упознати на страници сајта предвиђеној за наставне материјале из Породичног права.

 
Семинарски радови из Пореског права
Обавештења за студенте

Због немогућности одржавања ослобађајућих колоквијума на изборном предмету Пореско право студенти се обавештавају о следећем:

Детаљније...
 
НОВИ РАСПОРЕД ИСПИТНИХ РОКОВА
Испитни рокови

МАРТОВСКИ ИСПИТНИ РОК (ДОВРШЕТАК) - 18.МАЈ-23.МАЈ

  • Распоред испита биће објављен у понедељак, 11. маја

АПРИЛСКИ ИСПИТНИ РОК

  • Пријава испита: 01. јун-03. јун 
  • Рок: 08.ЈУН-20.ЈУН
Могу се полагати и испити који су одслушани у другом семестру

МАЈСКИ ИСПИТНИ РОК

  • Пријава испита: 24. јун-26. јун 
  • Рок: 06.ЈУЛ-18.ЈУЛ

ЈУНСКИ ИСПИТНИ РОК

  • Пријава испита: 22.јул-24.јул
  • РОК: 03.АВГУСТ-15.АВГУСТ 
 
УВОД У ПРАВО
Обавештења за студенте

ОСНОВНЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ - ОПШТИ СМЕР - УВОД У ПРАВО
ОСНОВНЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ - УНУТРАШЊИ ПОСЛОВИ И БЕЗБЕДНОСТ - УВОД У ПРАВО

СТУДЕНТИ ПРВЕ ГОДИНЕ КОЈИ НИСУ ПОЛОЖИЛИ УВОД У ПРАВО МОГУ СЕ ПРИКЉУЧИТИ ВИБЕР ГРУПИ УВОД У ПРАВО НА БРОЈ 062 354 679. У УТОРАК ЋЕ БИТИ ОРГАНИЗОВАНА КВИЗ ТЕСТ ПРОВЕРА ЗНАЊА ИЗ ОБЛАСТИ "ПРАВНА НОРМА".

 
Online обука Националне академије за јавну управу
Општа обавештења

Успешно започела online обука Националне академије за јавну управу за студенте Правног факултета Универзитета у Крагујевцу из следећих области: општи управни поступак, инспекцијски надзор и ABC ЕУ.

Захваљујемо се Националној академији за јавну управу на посвећености мисији знања.

 
Онлајн Априлске радионице 2020
Обавештења за студенте

Традиционалне Априлске радионице Центра за развој каријере, овога пута онлајн

#ОСТАНИ КОД КУЋЕ – ЕДУКУЈ СЕ ОНЛАЈН

Месец април у календару Центра за развој каријере и саветовање студената резервисан је за програм радионица за студенте и дипломце Универзитета у Крагујевцу под називом Априлске радионице. Програм је конципиран тако да учесницима пружи релевантне информације и пренесе искуства значајна за развој каријере, пружајући тако подршку развоју знања и вештина које ће им бити од значаја како током студија, тако и приликом изласка на тржиште рада.

Детаљније...
 
ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ - АКРЕДИТОВАНИ СПРОВОДИЛАЦ ПРОГРАМА СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА У ЈАВНОЈ УПРАВИ
Општа обавештења

НАЦИОНАЛНА АКАДЕМИЈА ЗА ЈАВНУ УПРАВУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ДОДЕЛИЛА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ СТАТУС АКРЕДИТОВАНОГ СПРОВОДИОЦА ПРОГРАМА СТРУЧНОГ УСАВРШАВАЊА У ЈАВНОЈ УПРАВИ.

Детаљније...
 
МЕЂУНАРОДНО ПРИВАТНО ПРАВО - Online настава/консултације/вежбе на предмету Међународно приватно право преко Zoom сервиса
Обавештења за студенте

Желим да вас обавестим да ћемо колегиница Мина Павловић и ја једном седмично држати online наставу/консултације/вежбе на предмету Међународно приватно право преко Zoom сервиса.

Сви они који су заинтесовани да учествују у оваквом раду потребно је да инсталирају Zoom сервис на својим рачунарима/телефонима и отворе налог, као и да пошаљу своје е-маил адресе (у мејлу треба да стоји име и презиме студента и број индекса) на Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. и Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.

Прва online предавања/консултације ће се одржати у среду 01. априла 2020.г. у 13:30 часова, у оквиру којих ћемо разговарати и о начину стицања додатних предиспитних поена који би имали исти ефекат као и колоквијуми (које, нажалост, не можете радити на класичан начин због ванредног стања). Зато вас молим да нам најкасније пола сата пре почетка предавања пошаљете ваше е-маил адресе (са осталим подацима). 

 Проф. др Славко Ђорђевић

 
СРПСКО ПРАВО
Обавештења за студенте

Студенти који желе да им се на имеил пошаље презентација, треба да то затраже од асист. Биљане Гавриловић:  Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 19 - 27 of 431