QR код
ЦРКВЕНО ПРАВО
Општа обавештења

ПАТРИЈАРШИЈА И МУЗЕЈ СПЦ. ЦРКВА СВ. РУЖИЦЕ И КАЛЕМЕГДАН. ХРАМ СВ. САВЕ. ОШ "ВЛАДИСЛАВ РИБНИКАР". СТУДЕНТИ, ПРОФ. ДР В. ЏОМИЋ И САРАДНИК Л. ПЕТРОВИЋ.

Детаљније...
 
Проф. др Адријан Вашко
Општа обавештења

Проф. др Адријан Вашко са Правног факултета Универзитета Банска Бистрица из Словачке посетио наш Факултет. Договорени правци даље академске сарадње измедју наших институција.

Детаљније...
 
КОПАОНИЧКА ШКОЛА ПРИРОДНОГ ПРАВА 2023 - КОНКУРС ЗА РАДОВЕ И КОНКУРС ЗА НАГРАДУ
Општа обавештења

Копаоничка школа природног права је расписала Конкурс за награду „Професор Слободан Перовић“. Награда се додељује за три најбоља рада младих учесника Копаоничке школе природног права на тему "МЕЂУНАРОДНИ ПРАВНИ ОДНОСИ И ПРАВДА". Такође, расписан је Конкурс за пријем и објављивање реферата поводом 36. Сусрета Копаоничке школе који ће се одржати на Копаонику од 13. до 17. децембра 2023. године. Општа тема овогодишњег скупа је "МЕЂУНАРОДНИ ПРАВНИ ОДНОСИ И ПРАВДА". Крајњи рок за подношење рада је 30. септембар 2023. године.

Детаљније...
 
ПРЕДАВАЊЕ ИЗ НАСТАВНОГ ПРЕДМЕТА УПРАВНИ НАДЗОР
Општа обавештења

Студентима треће године Основних академских студија (општи смер и смер унутршњи послови и безбедност) у оквиру наставних активности из Управног надзора, предавање je у петак 19. маја 2023. године, одржала Рајка Опанчина - шеф одсека за управљање опасним и осталим отпадом, Сектор за надзор и превентивно деловање у животној средини при Министарству за заштиту животне средине. Тема предавања односила се на инспекцијски надзор у области заштите животне средине.

Детаљније...
 
XIX Мајско саветовање
Општа обавештења

XIX Мајско саветовање "ПРАВНА РЕГУЛАТИВА УСЛУГА У НАЦИОНАЛНИМ ЗАКОНОДАВСТВИМА И ПРАВУ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ" одржано је 19. маја 2023. године са почетком у 10 сати.

Снимак преноса саветовања можете погледати на youtube каналу Правног факултета кликом, на адреси https://www.youtube.com/@pfkg

 
СТУДЕНТИ У КРАГУЈЕВЦУ XIX ВЕКА
Општа обавештења

Споменик Лицеју. Стара Скупштина. Димитрије Давидовић. Милош Обреновић. Упознавање са знаменитостима престоног Крагујевца и предавања о Јовану Стерији Поповићу и Димитрију Давидовићу. Ново искуство наших студената.

Детаљније...
 
ПОСЕТА СТУДЕНАТА ШУМАДИЈСКОМ УПРАВНОМ ОКРУГУ
Општа обавештења

Студентима треће године Основних академских студија (општи смер и смер унутршњи послови и безбедност) у оквиру наставних активности из Управног надзора, предавање у Шумадијском управном округу, у среду, 17. маја 2023. године, одржала је Драгана Бошковић Симић, управна инспекторка.

Детаљније...
 
Конкурс за упис студената у прву годину академских студија школске 2023/2024.
Упис на факултет

КОНКУРС
ЗА УПИС СТУДЕНАТА У ПРВУ ГОДИНУ
ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ПРАВА
У ШКОЛСКОЈ 2023/2024. ГОДИНИ

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу расписује конкурс за упис студената у прву годину академских студија права у школској 2023/2024. години и то:

I Основне академске студије права - Општи смер:

  • 235 студената који се финансирају из буџета,
  • 2 студента са инвалидитетом, 
  • 2 студента припадника ромске националности, 
  • 2 студента држављана Републике Србије који су у шк. 2022/2023. години
    завршили средњу школу у иностранству. 
  • 115 студената који се сами финансирају.

II Основне академске студије права - Унутрашњи послови и безбедност:

  • 60 студената који се сами финансирају.
Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 19 - 27 of 569