Почетак
НАУЧНИ СКУП "КНЕЗ МИХАИЛО ОБРЕНОВИЋ - ВРЕМЕ, ЖИВОТ, ДЕЛО"

Научни скуп "КНЕЗ МИХАИЛО ОБРЕНОВИЋ - ВРЕМЕ, ЖИВОТ, ДЕЛО" одржан је 15. септембра 2023. године.

Програм скупа можете преузети кликом на следећу везу:

 
СПОРАЗУМ О САРАДЊИ ИЗМЕЂУ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ И УПРАВНОГ СУДА

20. јуна 2023. године потписан је Споразум о сарадњи између Правног факултета у Крагујевцу и Управног суда. Споразум су потписали продекан за наставу и студентска питања, проф. др Срђан Ђорђевић и председник Управног суда, судија Радојка Маринковић. Потписивањем Споразума створили су се формални услови за успостављање дугорочне едукативне и образовне сарадње између ове две институције. 

Детаљније...
 
МЕЂУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА УДРУЖЕЊА ЗА МЕЂУНАРОДНО КРИВИЧНО ПРАВО

На Палићу одржана 23. Међународна научна конференција Удружења за међународно кривично право, уз учешће представника Правног факултета у Крагујевцу, који су дали научни допринос истраживаним и обрађиваним проблемима. У раду Конференције учестовале су и колеге из правосудних институција из Крагујевца.

Детаљније...
 
ОБУКА ИЗ БОРИЛАЧКИХ ВЕШТИНА ЗА СТУДЕНТЕ

Студенти успешно завршили сва три нивоа (основни, усмерени и ситуациони) обуке у специјалном физичком образовању. Поносни на наше студенте, а захвални борилачким клубовима "Крагуј" и "Шумадија безбедност", као и тренерима Душану Милорадовићу, Чедомиру Јовановићу и Лазару Станојевићу.💪

Детаљније...
 
СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА

У суботу, 03.06.2023. године у амфитеатру Факултета свечано су уручене дипломе дипломираним правницима и дипломираним мастер правницима. Дипломе су уручили продеканица за научно-истраживачки рад, проф. др Соња Лучић и руководилац основних академских студија, проф. др Зоран Јовановић.

Детаљније...
 
СПОРАЗУМ О САРАДЊИ ИЗМЕЂУ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ И РЕПУБЛИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ ЗА МИРНО РЕШАВАЊЕ РАДНИХ СПОРОВА

1.јуна 2023. године потписан је Споразум о сарадњи између Правног факултета у Крагујевцу и Републичке агенције за мирно решавање радних спорова (РАМРС). Споразум су потписали декан Правног факултета проф. др Драган Вујсић и директор РАМРС др Ивица Лазовић. Споразумом су прецизирани правци даље сарадње између наших институција. Истог дана, директор РАМРС др Ивица Лазовић одржао је предавање полазницима Правне клинике за управно право.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 8 - 14 of 364