Почетак
Проф. др Адријан Вашко

Проф. др Адријан Вашко са Правног факултета Универзитета Банска Бистрица из Словачке посетио наш Факултет. Договорени правци даље академске сарадње измедју наших институција.

Детаљније...
 
ПРЕДАВАЊЕ ИЗ НАСТАВНОГ ПРЕДМЕТА УПРАВНИ НАДЗОР

Студентима треће године Основних академских студија (општи смер и смер унутршњи послови и безбедност) у оквиру наставних активности из Управног надзора, предавање je у петак 19. маја 2023. године, одржала Рајка Опанчина - шеф одсека за управљање опасним и осталим отпадом, Сектор за надзор и превентивно деловање у животној средини при Министарству за заштиту животне средине. Тема предавања односила се на инспекцијски надзор у области заштите животне средине.

Детаљније...
 
СТУДЕНТИ У КРАГУЈЕВЦУ XIX ВЕКА

Споменик Лицеју. Стара Скупштина. Димитрије Давидовић. Милош Обреновић. Упознавање са знаменитостима престоног Крагујевца и предавања о Јовану Стерији Поповићу и Димитрију Давидовићу. Ново искуство наших студената.

Детаљније...
 
XIX Мајско саветовање

XIX Мајско саветовање "ПРАВНА РЕГУЛАТИВА УСЛУГА У НАЦИОНАЛНИМ ЗАКОНОДАВСТВИМА И ПРАВУ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ" одржано је 19. маја 2023. године са почетком у 10 сати.

Снимак преноса саветовања можете погледати на youtube каналу Правног факултета кликом, на адреси https://www.youtube.com/@pfkg

 
ПОСЕТА СТУДЕНАТА ШУМАДИЈСКОМ УПРАВНОМ ОКРУГУ

Студентима треће године Основних академских студија (општи смер и смер унутршњи послови и безбедност) у оквиру наставних активности из Управног надзора, предавање у Шумадијском управном округу, у среду, 17. маја 2023. године, одржала је Драгана Бошковић Симић, управна инспекторка.

Детаљније...
 
"УПОРЕДНОПРАВНИ ИЗАЗОВИ У САВРЕМЕНОМ ПРАВУ - IN MEMORIAM СТЕФАН АНДОНОВИЋ"

Дана 12. маја 2023. године у Институту за упоредно право у Београду одржана је промоција зборника „Упоредноправни изазови у савременом праву – in memoriam др Стефан Андоновић“ у саиздаваштву Института за упоредно право и Правног факултета Универзитета у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Проф. др Јелена Вучковић, ванредна професорка Правног факултета у Крагујевцу изабрана за чланицу Високог савета судства

Проф. др Јелена Вучковић, ванредна професорка Правног факултета у Крагујевцу изабрана за чланицу Високог савета судства.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 8 - 14 of 356