Почетак
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ

Студенти којима је истекао рок за завршетак студија у двоструком, односно троструком броју школских година потребних за реализацију студијског програма, на лични захтев, биће омогућен продужетак студирања по започетом студијском програму, условима и правилима студирања за још једну годину без посебне новчане накнаде за административне трошкове уписа. Потребно је поднети захтев.

 
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ
1.  Подсећамо студенте да су дужни да приликом уласка у зграду Факултета изврше дезинфекцију руку. Током боравка у просторијама Факултета ношење маски је обавезно. У згради Факултета задржавање треба да буде сведено на минимум - док се не заврше предавања, вежбе и друге активности.
Захваљујемо се студентима на поштовању епидемиолошких мера. 
Детаљније...
 
Прелиминарни распоред студената по групама за наставу 2020/2021

Распоред по групама за наставу је прелиминаран и подложан променама. Коначни распореди студената по групама биће објављени по завршетку испитних рокова и уписа и обнове.

Молимо студенте да се придржавају распореда ради спречавања стварања гужви.

Детаљније...
 
Дан Факултета - 9. октобар обележен свечано у радној атмосфери

Дан Факултета - 9. октобар је обележен свечано у радној атмосфери:

Детаљније...
 
Свечано отворена Немачка правна библиотека, донација фондације IRZ

У просторима библиотеке Факултета свечано је отворена "Библиотека немачког права", донација Немачке фондације за међународноправну сарадњу (Deutsche Stiftung für internationale rechtliche Zusammenarbeit - IRZ Stiftung). Донација је вредна 53.000 евра.

Детаљније...
 
Почетак школске 2020/2021 године

Поводом почетка школске године 01.10.2020. одржан је свечани пријем студената. Пре свечаног пријема студената, у знак сећања на три професора који су 1840. године на Правном одсеку Лицеја почели са радом, градоначелник, ректор, декан и три првоуписана бруцоша у дворишту Правног факултета засадили су по дрво као симбол традиције, трајања и будућности правде и права у Крагујевцу.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 8 - 14 of 277