Почетак
Промоција „Етичког кодекса студената Правног факултета у Крагујевцу“ Штампај

Промоција „Етичког кодекса студената Правног факултета у Крагујевцу“, који су написали студенти прве године основних академских студија. Пројекат је реализован уз стручни надзор наставника и сарадника у настави из наставног предмета Увод у право и уз подршку Правног факултета.

Детаљније...
 
ОДРЖАНО СЕДМО ТРАДИЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ СРЕТЕЊСКЕ БЕСЕДЕ Штампај

Правни факултет у Крагујевцу, у сарадњи са Студентским парламентом, и ове године је организовао такмичење у беседништву "Сретењске беседе" које је одржано у амфитеатру „проф. др Живомир Ђорђевић“ у четвртак, 19. фебруара 2015. године.

Такмичари су се надметали у три категорије - задата тема - "Ако је новац Бог нашег времена ко је његов пророк" и "Прозор у свет може се затворити новинама"; слободна тема и импровизација.

Детаљније...
 
ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ НА ОБЕЛЕЖАВАЊУ СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ 40 ГОДИНА РАДА ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТ У БАЊОЈ ЛУЦИ И НА САСТАНКУ ДЕКАНА ДРЖАВНИХ ПРАВНИХ ФАКУЛТЕТА Штампај

Дана 5. фебруара 2015. године, на Правном факултету Универзитета у Бањој Луци, одржан је састанак декана државних правних факултета Републике Србије и Републике Српске са следећим Дневним редом:

Детаљније...
 
Међународна конференција "Правна држава и стручност процесних субјеката као инструмент супротстављања криминалитету" - 21-23. априла 2015. Штампај

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу организује међународну конференцију под називом "Правна држава и стручност процесних субјеката као инструмент супротстављања криминалитету". Научни скуп ће бити одржан у периоду од 21-23. априла 2015. године у хотелу "Шумарице".

Детаљније...
 
OДРЖАН САСТАНАК ДЕКАНА ДРЖАВНИХ ПРАВНИХ ФАКУЛТЕТА НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ Штампај

У четвртак, 4. децембра 2014. године, одржан је састанак декана свих државних правних факултета Републике Србије и Републике Српске. Састанак је водио в.д. декана Правног факултета у Крагујевцу, проф. др Станко Бејатовић. Пре почетка одржавања скупа, учеснике је поздравио ректор Универзитета у Крагујевцу, проф. др Слободан Арсенијевић који је подржао иницијитаву за окупљањем челника факултета на којима се изучавају правне науке.

Детаљније...
 
Предавање на тему: " Осврт на актуелне проблеме у реформи државне управе у Републици Србији" Штампај

Др Зоран Лончар, доцент на Правном факултету Универзитета у Новом Саду, одржао је предавање студентима III године Правног факултета у Крагујевцу, у оквиру наставног предмета Управно право, на тему "Осврт на актуелне проблеме у реформи државне управе у Републици Србији".

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Резултати 73 - 79 of 210