Почетак
ПРЕДАВАЊЕ „АРБИТРАЖА ЗА ДИСТРИКТ БРЧКО“ Штампај

У понедељак, 6. априла 2015. године, проф. др Витомир Поповић, декан Правног факултета у Бањој Луци је у Семинар сали одржао предавање на тему „Арбитража за дистрикт Брчко“. Испред Факултета студенте су поздравили проф. др Станко Бејатовић, декан Факултета и проф. др Радован Вукадиновић, директор Института за правне и друштвене науке.

Детаљније...
 
ПРЕДАВАЊЕ ТОМЕ ФИЛЕ НА ТЕМУ: „АНАЛИЗА СЛУЧАЈА – ЖАРКО ЛАУШЕВИЋ“ Штампај

У организацији Правног факултета у Крагујевцу и Асоцијације и Уније Правног факултета у четвртак, 2. априла 2015. године, на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу у амфитеатру "Живомир Ђорђевић", адвокати Тома Фила и Михајло Бакрач одржали су предавање на тему: "Анализа случаја - Жарко Лаушевић".

Предавање је реализовано у сарадњи са Студентским удружењем за упоредно право, које је носилац ауторских права над форматом анализе случаја Жарка Лаушевића.

Детаљније...
 
Почетак рада радионице за Радно право Штампај

У четвртак 02.04.2015. године у семинар сали у оквиру радионице за Радно право одржала је предавање Светлана Цвијетић директорка омладинске задруге "Крагујевац".

Детаљније...
 
ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ ПОСЕТИЛИ АМЕРИЧКИ АМБАСАДОР У СРБИЈИ МАЈКЛ КИРБИ И АТАШЕ ЗА КУЛТУРУ ДРУ ГИБЛИН Штампај

У среду, 11. марта 2015. године, Правни факултет у Крагујеву су посетили представници америчке амбасаде у Србији на челу са амбасадором САД у Србији, господином Мајклом Кирбијем (Michael Kirby) и аташеом за културу, господином Дру Гиблином (Drew Giblin). Господина амбасадора и аташеа за културу су дочекали декан Правног факултета у Крагујевцу, проф. др Станко Бејатовић, проректор за наставна питања, проф. др Снежана Соковић испред Универзитета у Крагујевцу и руководство Факултета.

Детаљније...
 
Семинар за студенте Правног факултета у Крагујевцу од 4. до 8. маја 2015 Штампај

Позивају се заинтересовани студенти да се пријаве за семинар који ће од 4. до 8. маја 2015. одржати судија Франк ЛаБуда из САД.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 46 - 50 of 188