Почетак
ОДРЖАНО ОСМО ТРАДИЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ "СРЕТЕЊСКЕ БЕСЕДЕ" Штампај

Правни факултет у Крагујевцу, у сарадњи са Студентским парламентом и ове године је организовао традиционално такмичење у беседништву "Сретењске беседе" које је одржано у четвртак, 18. фебруара 2016. године у амфитеатру „проф. др Живомир Ђорђевић“.

Детаљније...
 
ПОСЕТА АМБАСАДОРКЕ РЕПУБЛИКЕ ЧЕШКЕ Штампај

У оквиру званичне посете Града Крагујевца, амбасадорка Републике Чешке у Србији њ.е. Ивана Хлавсова је посетила Правни факултет у Крагујевцу. Након састанка са проф. др Станком Бејатовићем, деканом Факултета, одржана је трибина под називом „Вишеградска група“ на енглеском језику.

Трибина је била подељена на три тематске целине. Током првог дела амбасадорка је говорила о Вишеградској групи као моделу регионалне сарадње са земљама западног Балкана, други део је био посвећен могућностима студирања у Републици Чешкој и другим Вишеградским земљама, а у трећем делу је програмски директор БЕУМ-а, Ђорђе Ђорђевић промовисао програм „Симулација V4 + Србија“.

Детаљније...
 
ПОСЕТА МЕЂУНАРОДНОГ САВЕЗА ПРАВНИКА РУСИЈЕ ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ Штампај

У уторак, 15. децембра 2015. године Правни факултет у Крагујевцу су посетили званични представници Међународног савеза правника из Русије, једног од најстаријих савеза правника на простору бивше СССР и Европе.

Испред Савеза, госпођа Људмила Носова договорила је са деканом Факултета, проф. др Станком Бејатовићем и председницом Апелационог суда у Крагујевцу, госпођом Дубравком Дамјановић будуће облике сарадње и академско-стручне размене наставика, студената, тужилаца, судија.

Детаљније...
 
ЗАМЕНИК ШЕФА МИСИЈЕ ОЕБС-а у СРБИЈИ МАЈКЛ УЕХАРА У ПОСЕТИ ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ Штампај

У петак, 11. децембра 2015. године, Правни факултет у Крагујевцу су посетили заменик шефа Мисије ОЕБС-а у Србији, господин Мајкл Уехара и Романа Швајгер, шефица Одељења за владина права и људска права Мисије ОЕБС-а у Србији. Представнике Мисије ОЕБС-а у Србији је дочекао декан Правног факултета у Крагујевцу, проф. др Станко Бејатовић који је након упознавања гостију с историјом, пројектима и постигнућима Факултета и пракси неговања правне мисли кроз 40 година, провео госте кроз најзначаније учионице и сале Факултета и разговарао на тему будуће сарадње Правног факултета у Крагујевцу и Мисије ОЕБС-а у Србији.

Детаљније...
 
КАНАДСКИ АМБАСАДОР ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ Штампај

Њ.Е. Филип Пинингтон (Philip Pinnington), aмбасадор Канаде у Србији je у среду, 9. децембра 2015. године, посетио Правни факултет у Крагујевцу. Господина амбасадора су дочекали декан Факултета, проф. др Станка Бејатовића и продекан за научноистраживачки рад и међународну сарадњу, проф. др Јасмине Лабудовић Станковић. Њ.Е. Филип Пинингтон је потом одржао предавање на енглеском језику на тему: „Canada and the treaty basis for internation drug control“ у Свечаној сали Правног факултета у Крагујевцу за студенте, као и стручну јавност. Након предавања, отворена је дискусија.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 46 - 50 of 209