Почетак
Предавање на тему: „Појам и значај институције омбудсмана“

Локални омбудсман града Крагујевца Јелена Миливојевић 24. марта, одржала је студентима на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу предавање на тему: „Појам и значај институције омбудсмана“.

Предавање је организовано у оквиру Клинике за радно, социјално и управно право крагујевачког Правног факултета.

Детаљније...
 
Почетак новог циклуса обуке и рада на Правним клиникама

У оквиру Центра за клиничко образовање студената, 23. фебруара 2022. године, шеста генерација студената Правног факултета Универзитета у Крагујевцу започела је практичну правну обуку на Правној клиници за радно, социјално и управно право и Правној клиници за заштиту од насиља у породици.

Детаљније...
 
Традиционални семинар на Златибору

У организацији Студентског парламента Правног факултета и студентске организације "Удружење и Унија" одржан традиционални семинар на Златибору. Овогодишња тема семинара била је "Трговина наркотицима и оружјем - актуелни облици организованог криминала". 

Детаљније...
 
Свечано потписан Споразум о сарадњи између Правног факултета и Вишег суда у Крагујевцу

Свечано потписан Споразум о сарадњи између Правног факултета и Вишег суда у Крагујевцу са конкретним договорима. Споразум су потписали декан, проф. др Драган Вујисић и председница Вишег суда, судија Весна Миловановић.

Детаљније...
 
Свечана додела сертификата

Свечана додела сертификата студентима смера Унутрашњи послови и безбедност који су успешно завршили курс самоодбране и техника за основно деловање полицијских службеника.

Детаљније...
 
САРАДЊА СА ВИШИМ СУДОМ У КРАГУЈЕВЦУ

Припреме за реализацију практичне наставе у другом семестру за студенте Правног факултета у Крагујевцу. Састанак са представницима Вишег суда у Крагујевцу протекао у радној атмосфери. Договорени конкретни облици сарадње и потписивање Споразума о сарадњи за 07. 02. 2022. године.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 64 - 70 of 356