Почетак
Предавање миритеља др Данила Рончевића Штампај

У четвртак 14.05.2015. године у оквиру радионице за радно право предавање је одржао др Данило Рончевић миритељ у Агенцији за мирно решавање радних спорова.

Детаљније...
 
ПОЧЕО СЕМИНАР AMEРИЧКОГ СУДИЈЕ Frank LaBude Штампај

На Правном факултету Универзитета у Крагујевцу у понедељак, 4. маја 2015. године, почео је семинар за студенте који одржава уважени судија Frank LaBuda из Њујорка. Семинар се одржава у периоду од 4. до 8. маја 2015. године не енглеском језику.

Теме семинара су: „Полицијске процедуре у САД и кривично материјално и процесно право“ и „Трговина људима у САД и у свету“.

Детаљније...
 
ОДРЖАНО САВЕТОВАЊЕ "ПРАВНА ДРЖАВА И СТРУЧНОСТ ПРОЦЕСНИХ СУБЈЕКАТА КАО ИНСТРУМЕНТ СУПРОТСТАВЉАЊА КРИМИНАЛИТЕТУ" у периоду од 21. до 23. априла 2015. год. Штампај

У организацији Правног факултета Универзитета у Крагујевцу и Фондације „Hanns Seidel“ одржано је међународно саветовање под називом "Правна држава и стручност процесних субјеката као инструмент супростављања криминалитету" у периоду од 21. до 23. априла 2015. године у Хотелу "Шумарице".

Детаљније...
 
Предавање стечајне управнице Биљане Ловић-Обрадовић Штампај

У четвртак 16.04.2015. године у 19 часова у семинар сали у оквиру радионице за радно право, предавање је одржала стечајна управница Биљана Ловић-Обрадовић.

Детаљније...
 
ПРЕДАВАЊЕ „АРБИТРАЖА ЗА ДИСТРИКТ БРЧКО“ Штампај

У понедељак, 6. априла 2015. године, проф. др Витомир Поповић, декан Правног факултета у Бањој Луци је у Семинар сали одржао предавање на тему „Арбитража за дистрикт Брчко“. Испред Факултета студенте су поздравили проф. др Станко Бејатовић, декан Факултета и проф. др Радован Вукадиновић, директор Института за правне и друштвене науке.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 46 - 50 of 192