Почетак
ПОСЕТА МЕЂУНАРОДНОГ САВЕЗА ПРАВНИКА РУСИЈЕ ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ Штампај

У уторак, 15. децембра 2015. године Правни факултет у Крагујевцу су посетили званични представници Међународног савеза правника из Русије, једног од најстаријих савеза правника на простору бивше СССР и Европе.

Испред Савеза, госпођа Људмила Носова договорила је са деканом Факултета, проф. др Станком Бејатовићем и председницом Апелационог суда у Крагујевцу, госпођом Дубравком Дамјановић будуће облике сарадње и академско-стручне размене наставика, студената, тужилаца, судија.

Детаљније...
 
ЗАМЕНИК ШЕФА МИСИЈЕ ОЕБС-а у СРБИЈИ МАЈКЛ УЕХАРА У ПОСЕТИ ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ Штампај

У петак, 11. децембра 2015. године, Правни факултет у Крагујевцу су посетили заменик шефа Мисије ОЕБС-а у Србији, господин Мајкл Уехара и Романа Швајгер, шефица Одељења за владина права и људска права Мисије ОЕБС-а у Србији. Представнике Мисије ОЕБС-а у Србији је дочекао декан Правног факултета у Крагујевцу, проф. др Станко Бејатовић који је након упознавања гостију с историјом, пројектима и постигнућима Факултета и пракси неговања правне мисли кроз 40 година, провео госте кроз најзначаније учионице и сале Факултета и разговарао на тему будуће сарадње Правног факултета у Крагујевцу и Мисије ОЕБС-а у Србији.

Детаљније...
 
КАНАДСКИ АМБАСАДОР ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ Штампај

Њ.Е. Филип Пинингтон (Philip Pinnington), aмбасадор Канаде у Србији je у среду, 9. децембра 2015. године, посетио Правни факултет у Крагујевцу. Господина амбасадора су дочекали декан Факултета, проф. др Станка Бејатовића и продекан за научноистраживачки рад и међународну сарадњу, проф. др Јасмине Лабудовић Станковић. Њ.Е. Филип Пинингтон је потом одржао предавање на енглеском језику на тему: „Canada and the treaty basis for internation drug control“ у Свечаној сали Правног факултета у Крагујевцу за студенте, као и стручну јавност. Након предавања, отворена је дискусија.

Детаљније...
 
Професор др Радован Вукадиновић постао академик Штампај

Дугогодишњи, редовни професор Правног факултета Универзитета у Бањој Луци и Правног факултета Универзитета у Крагујевцу др Радован Вукадиновић постао је члан Академије наука и умјетности Републике Српске.

Детаљније...
 
OДРЖАН СЕМИНАР „ГЛАВНИ ПРЕТРЕС И СУЂЕЊЕ У РАЗУМНОМ РОКУ: РЕГИОНАЛНА КРИВИЧНОПРОЦЕСНА ЗАКОНОДАВСТВА И ИСКУСТВА У ПРИМЕНИ“ И ПРЕДСТАВЉEНА ПУБЛИКАЦИЈА МИСИЈЕ ОЕБС-а У СРБИЈИ Штампај

У понедељак, 23. новембра 2015. године одржан је семинар под називом „Главни претерес и суђење у разумном року: регионална кривичнопроцесна законодавства и искуства у примени“ у оквиру кога је представљена публикација Мисије ОЕБС-а у Србији.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 46 - 50 of 207