Почетак
Предавање стечајне управнице Биљане Ловић-Обрадовић Штампај

У четвртак 16.04.2015. године у 19 часова у семинар сали у оквиру радионице за радно право, предавање је одржала стечајна управница Биљана Ловић-Обрадовић.

Детаљније...
 
ПРЕДАВАЊЕ „АРБИТРАЖА ЗА ДИСТРИКТ БРЧКО“ Штампај

У понедељак, 6. априла 2015. године, проф. др Витомир Поповић, декан Правног факултета у Бањој Луци је у Семинар сали одржао предавање на тему „Арбитража за дистрикт Брчко“. Испред Факултета студенте су поздравили проф. др Станко Бејатовић, декан Факултета и проф. др Радован Вукадиновић, директор Института за правне и друштвене науке.

Детаљније...
 
ПРЕДАВАЊЕ ТОМЕ ФИЛЕ НА ТЕМУ: „АНАЛИЗА СЛУЧАЈА – ЖАРКО ЛАУШЕВИЋ“ Штампај

У организацији Правног факултета у Крагујевцу и Асоцијације и Уније Правног факултета у четвртак, 2. априла 2015. године, на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу у амфитеатру "Живомир Ђорђевић", адвокати Тома Фила и Михајло Бакрач одржали су предавање на тему: "Анализа случаја - Жарко Лаушевић".

Предавање је реализовано у сарадњи са Студентским удружењем за упоредно право, које је носилац ауторских права над форматом анализе случаја Жарка Лаушевића.

Детаљније...
 
Почетак рада радионице за Радно право Штампај

У четвртак 02.04.2015. године у семинар сали у оквиру радионице за Радно право одржала је предавање Светлана Цвијетић директорка омладинске задруге "Крагујевац".

Детаљније...
 
ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ У КРАГУЈЕВЦУ ПОСЕТИЛИ АМЕРИЧКИ АМБАСАДОР У СРБИЈИ МАЈКЛ КИРБИ И АТАШЕ ЗА КУЛТУРУ ДРУ ГИБЛИН Штампај

У среду, 11. марта 2015. године, Правни факултет у Крагујеву су посетили представници америчке амбасаде у Србији на челу са амбасадором САД у Србији, господином Мајклом Кирбијем (Michael Kirby) и аташеом за културу, господином Дру Гиблином (Drew Giblin). Господина амбасадора и аташеа за културу су дочекали декан Правног факултета у Крагујевцу, проф. др Станко Бејатовић, проректор за наставна питања, проф. др Снежана Соковић испред Универзитета у Крагујевцу и руководство Факултета.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 46 - 50 of 189