Почетак
ПОСЕТА ПРИВРЕДНОМ СУДУ

У оквиру наставних активности на предмету Привредно право, као и у оквиру активности на Радионици за привредно право, студенти четврте године Основних академских студија су посетили Привредни суд у Крагујевцу, упознали су се са радом суда, а такође су присуствовали суђењима која су се односила на материју везану за стечај.

Детаљније...
 
Студенти посетили Апелациони суд у Крагујевцу

У склопу Споразума о сарадњи закљученог између Правног факултета и Апелационог суда у Крагујевцу студенти четврте године су у оквиру наставних активности на предмету Грађанско процесно право 20. децембра 2022. године посетили Апелациони суд у Крагујевцу и упознали се са радом и организацијом овог суда.

Детаљније...
 
ПРЕДСТАВНИЦИ НАШЕГ ФАКУЛТЕТА НА "КОПАОНИЧКОЈ ШКОЛИ ПРИРОДНОГ ПРАВА - СЛОБОДАН ПЕРОВИЋ"

ПРЕДСТАВНИЦИ НАШЕГ ФАКУЛТЕТА НА "КОПАОНИЧКОЈ ШКОЛИ ПРИРОДНОГ ПРАВА - СЛОБОДАН ПЕРОВИЋ". Копаоник, децембар, 2022.

Детаљније...
 
„ИЗАЗОВИ ДИГИТАЛНОГ ДОБА – ДАТА ЦЕНТРИ“

14.12.2022.

Одржана иницијална конференција „Изазови дигиталног доба – Дата центри“, којој су, осим студената, професора и асистената, присуствовали Данило Савић, директор Data Cloud Tehnology и Зоран Ђоровић, директор ЕкгИнфодата. Овом конференцијом отворено је прво поглавље интензивног проучавања права будућности на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Предавање проф. др Дејана Милетића

У петак 09.12.2022. године, студентима треће године Правног факултета Универзитета у Крагујевцу, у оквиру наставног предмета Управно право, предавање jе одржаo проф. др Дејан Милетић, директор Националне академије за јавну управу на тему: „Реформа и дигитализација јавне управе кроз призму Националне академије за јавну управу“.

Детаљније...
 
Почетак рада Клинике за Управно право

Почетак рада Клинике за Управно право свечано је одржан 1. децембра 2022. године на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу. Полазницима Клинике обратили су се Јелена Станковић и Ђорђе Поповић, представници Немачке међународне организације за сарадњу( ГИЗ), у оквиру чијег пројекта „Јачање владавине права у Србији“ се реализује овогодишњи програм Клинике, а испред Правног факултета у Крагујевцу, полазницима су се обратили проф. др Срђан Ђорђевић и проф. др Зоран Јовановић.

Детаљније...
 
Дани правника

01.12.2022.

У оквиру традиционалне манифестације "Дани правника" успешно изведена симулација извршења, расветљавања и суђења за кривично дело убиство уз менторство наставника и сарадника Катедре за кривично право. Студенти су показали завидан ниво разумевања практичне примене знања стечених током наставе и вежби.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 36 - 42 of 356