Почетак
Свечана додела сертификата

Свечана додела сертификата студентима смера Унутрашњи послови и безбедност који су успешно завршили курс самоодбране и техника за основно деловање полицијских службеника.

Детаљније...
 
САРАДЊА СА ВИШИМ СУДОМ У КРАГУЈЕВЦУ

Припреме за реализацију практичне наставе у другом семестру за студенте Правног факултета у Крагујевцу. Састанак са представницима Вишег суда у Крагујевцу протекао у радној атмосфери. Договорени конкретни облици сарадње и потписивање Споразума о сарадњи за 07. 02. 2022. године.

Детаљније...
 
Стипендија Универзитета Александри Секулић, најбољој студенткињи

Александри Секулић, најбољој студенткињи IV године основних академских студија Правног факултета (просечна оцена током студија 9,83) уручена је стипендија Универзитета у Крагујевцу на Светосавској академији.

Александра Секулић

Детаљније...
 
Дијалог посвећен референдуму о уставним променама у области правосуђа

У организацији Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог у амфитеатру Правног факултета одржан дијалог посвећен референдуму о уставним променама у области правосуђа.

Дијалог посвећен референдуму

Модератор: Министарка Гордана Чомић

Детаљније...
 
ГОСТОВАЊЕ НА РАДИО - ТЕЛЕВИЗИЈИ КРАГУЈЕВАЦ ПОВОДОМ ОДРЖАНОГ ЈАВНОГ ЧАСА РЕТОРИКЕ

Проф. др Срђан Владетић и студент мастер студија на модулу Примењена реторика - јавни наступи Богдан Живановић гостовали су 11. 01. 2022. године у емисији "Мозаик" на Радио - телевизији Крагујевац поводом одржаног и емитованог Јавног часа реторике. У емисији је истакнут значај живе речи у правничком образовању и указано је на могућности даљег развоја говорништва на основним студијама у оквиру предмета Реторика и на мастер студијама на модулу Примењена реторика - јавни наступи.

Снимак гостовања можете погледати овде:

Детаљније...
 
ЈАВНИ ЧАС РЕТОРИКЕ

Јавни час реторике на тему "О љубави и идентитету" у коме су учествовали студенти четврте године основних академских студија на предмету Реторика и студенти мастер академских студија на модулу Примењена реторика-јавни наступи, одржан је 22. 12. 2021. године у 11 часова у амфитеатру ,,Проф. др Живомир Ђорђевић".

Традиција - Милан Мрдовић

Јавни час реторике је организовао проф. др Срђан Владетић.

Детаљније...
 
Сајам студентске стручне праксе у јавној управи

Одржан Сајам студентске стручне праксе у јавној управи 2021/2022. у организацији Министарства државне управе и локалне самоуправе, на којем је учествовао и Правни факултет у Крагујевцу. 

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 36 - 42 of 324