Почетак
Практична примена вештина у оквиру наставе

Студенти смера Унутрашњи послови и безбедност практично примењују вештине за будуће послове који су везани за област безбедности и криминалистичких истрага.

Детаљније...
 
ХОЋУ-НЕЋУ БАШ ТАЈ ФАКУЛТЕТ 2023.

Успешно реализована традиционална конференција у организацији Ђачког парламента Прве крагујевачке гимназије. Доц. др Вишња Ранђеловић и доц. др Владимир Шебек су ђацима средњих школа представили могућности стицања и вештина на Правном факултету у Крагујевцу.

Детаљније...
 
МЕЂУНАРОДНА СТУДЕНТСКА НЕДЕЉА У БЕОГРАДУ (ISWiB) 2022 – ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ

Међународна студентска недеља у Београду (International Student Week in Belgrade - ISWiB) је интернационални фестивал који се одржава у Београду од 16. до 24. јула 2022. године и  који већ дуги низ година окупља студенте из преко 50 држава широм света. Идеја фестивала је да се млади у мултикултуралном окружењу баве највећим проблемима данашњег друштва и да путем радионица које се користе разним методама пруже свој допринос решавању тих проблема. 

Детаљније...
 
ПРАВНА ЗАШТИТА ПОДАТАКА И ПРИСТУП ИНФОРМАЦИЈАМА

Кратки програм студија. Успешно реализована стручна пракса у Дата центру, ЕкгИнфодата центру и Канцеларији Повереника за заштиту података о личности и приступ информацијама од јавног значаја

Детаљније...
 
Уџбеник из Криминалистике

За све студенте је слободан приступ за Уџбеник из предмета Криминалистика.

Детаљније...
 
ОДРЖАНО ДЕСЕТО ТРАДИЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ"СРЕТЕЊСКЕ БЕСЕДЕ"

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу, Центар за реторику и јавне наступе „Institutio oratoria“, Студентски парламент и Удружење за примењену реторику и јавне наступе организовали су Јубиларно десето такмичење у беседништву "Сретењске беседе" 2023 које је одржано у амфитеатру „проф. др Живомир Ђорђевић" у понедељак, 20. фебруара 2023. године од 17 часова.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 36 - 42 of 364