Почетак
Научни скуп

У организацији Правног факултета у Крагујевцу и Института за упоредно право одржан научни скуп "Упоредноправни изазови у савременом праву" - in memoriam др Стефан Андоновић, уз учешће 37 ауторки и аутора.

Детаљније...
 
СВЕЧАНО УРУЧЕНЕ ДИПЛОМЕ

14. МАЈА 2022. ГОДИНЕ СВЕЧАНО СУ УРУЧЕНЕ ДИПЛОМЕ.

Свечано уручење

 
Јавни час "Рад полиције у заједници"

"Оно што води и вуче свет нису локомотиве, него идеје" (Виктор Иго)

Те су идеје наших студената Иване, Јоване, Милице и Владимира биле водиље у данашњем јавном часу "Рада полиције у заједници" и идентификовању проблема и ризика по безбедност заједнице.

Јавном часу су, осим студсната, наставника и сарадника Факултета, присуствовали градоначелник Крагујевца Никола Дашић, као и представници ПУ Крагујевца.

Детаљније...
 
Предавање на тему: "Поступак по жалби на оставинско решење“

Судија Вишег суда у Крагујевцу, Александар Буђевац, одржао је, 24. маја 2022. године, студентима друге године који похађају наставу из предмета Наследно право, предавање на тему: „Поступак по жалби на оставинско решење“. Предавање је организовано у склопу споразума закљученог између Правног факултета Универзитета у Крагујевцу и Вишег суда у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Предавање на тему: „Улога јавног бележника у поступку за расправљање заоставштине“

У уторак, 17. маја 2022. године, запослени у јавнобележничкој канцеларији „Драган Радомировић“ одржали су предавање студентима друге године, који похађају наставу из предмета Наследно право, на тему: „Улога јавног бележника у поступку за расправљање заоставштине“. Предавање су одржали Душан Илић и Мира Јевтић.

Детаљније...
 
Стручна пракса у Вишем суду у Крагујевцу

Данас (9.5.2022.) је почела стручна пракса у Вишем суду у Крагујевцу у склопу споразума закљученог између Правног факултета и Вишег суда. Наши студенти ће присуствовати суђењима и имати занимљива предавања из Кривичног процесног права, а уједно ће имати прилику да сарађују са нашим најбољим судијама.

Стручна пракса у Вишем суду

 
Нови председник Сталног спортског арбитражног суда

Проф. др Ненад Ђурђевић именован је за председника Сталног спортског арбитражног суда Спортског савеза Србије за период 2022-2027.

Проф. др Ненад Ђурђевић

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 22 - 28 of 324