Почетак
Дани правника

01.12.2022.

У оквиру традиционалне манифестације "Дани правника" успешно изведена симулација извршења, расветљавања и суђења за кривично дело убиство уз менторство наставника и сарадника Катедре за кривично право. Студенти су показали завидан ниво разумевања практичне примене знања стечених током наставе и вежби.

Детаљније...
 
Одржан Први дебатни турнир у знак сећања на Уроша Стевановића

27.11.2022. 

На Правном факултету у Крагујевцу и у Првој крагујевачкој гимназији, а у организацији Дебатног и беседничког клуба Правног факултета, Дебатера Крагујевца, гимназијске организације СОПЧЕ и листа IURIS, одржан је први велики дебатни турнир у нашем граду под називом ,,Крагујевац OPEN”.

Иницијатива покретања,, Крагујевац OPEN-a” никла је као потреба за знаком сећања на преминулог дебатера и бившег студента Правног факултета Уроша Стевановића. 

Детаљније...
 
Повећање доступности бесплатне правне помоћи за жене које су преживеле родно засновано насиље

Медијска промоција пројекта "Повећање доступности бесплатне правне помоћи за жене које су преживеле родно засновано насиље". Носилац пројекта је НВО Феномена, а Правни факултет у Крагујевцу партнерска институција.

Детаљније...
 
Треће место на Балканском првенству у каратеу

Никола Маслак, студент прве године Правног факултета у Крагујевцу, освојио треће место на Балканском првенству у каратеу, одржаном почетком новембра у Црној Гори.

Коелги Маслаку честитамо, уз жељу да буде успешан студент.

Детаљније...
 
Ambassador talks 2022 ПФКГ

Дана 03.11.2022. године, са почетком у 10,00 часова Њ.Е. Бојана Кондић Панић, амбасадорка Босне и Херцеговине у Француској Републици одржала је предавање на тему „Дипломатија и глобална криза“. Предавање је осмишљено тако да студентима пружи непосредан контакт са искуствима из дипломатске праксе која се реализује у сложеним глобалним условима које карактеришу трендови брзих и радикалних промена.

Детаљније...
 
Правни факултет - спроводилац програма у области стручног усавршавања у јавној управи

Решењем Националне академија за јавну управу Правни факултет у Крагујевцу акредитован за спроводиоца програма у области стручног усавршавања у јавној управи.

Детаљније...
 
Симулација суђења

На Правном факултету Универзитета у Крагујевцу Европско удружење студената права и младих правника (ELSA Крагујевац) у сарадњи са доц. др Сандом Ћорац организовало је 26.10.2022. године симулацију суђења у грађанској материји - парничном поступку.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 50 - 56 of 364