Почетак
Сарадња са Повереником за информације од јавног значаја и заштиту података о личности

Покренута сарадња између Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности и Правног факултета. На састанку са повереником и заменицом повереника разговарало се о низу тема које отварају перспективну сарадњу на више поља, а тичу се едукације студената и професора о заштити података о личности, покретању кратког програма студија на Факултету са темом заштите људских права из надлежности Повереника и отварању канцеларије Повереника у Крагујевцу.

Повереник и Правни факултет 

 
XVII Мајско саветовање - УСЛУГЕ И ВЛАДАВИНА ПРАВА

XVII Мајско саветовањe УСЛУГЕ И ВЛАДАВИНА ПРАВА одржано је у петак, 28. маја 2021. године са почетком у 10 часова на Правном факултету у Крагујевцу на мешовити начин, личним присуством као и путем факултетске онлајн платформе за веб конференције BigBlueButton.

XVII Мајско саветовањe УСЛУГЕ И ВЛАДАВИНА ПРАВА

Научни скуп је било могуће пратити путем интернета УЖИВО у наведеном термину, преко Youtube канала Правног факултета. Кликом на следећу везу можете погледати снимак преноса:

 
Семинар "МЕДИЈИ: МЕДИЈСКА ПИСМЕНОСТ, МЕДИЈСКО ПРАВО И ЈАВНИ НАСТУП"

У периоду од 18. до 21. маја у Студентском одмаралишту "Ратко Митровић" одржан је четврти семинар на Златибору са темом МЕДИЈИ: МЕДИЈСКА ПИСМЕНОСТ, МЕДИЈСКО ПРАВО И ЈАВНИ НАСТУП.

Детаљније...
 
Сарадња са Coursera.org

Са задовољством вас обавештавамо да је, у циљу унапређења образовних могућности за студенте и запослене, Универзитет у Крагујевцу започео сарадњу са организацијом Coursera.org - водећом светском платформом за онлајн учење.

Детаљније...
 
Резултати наградног конкурса "Право не трпи неправду"

Резултате наградног конкурса "Право не трпи неправду" можете преузети овде:

 
Новогодишњи online јавни час реторике

Поштоване колегинице и колеге,

Представљамо Вам „Новогодишњи online јавни час реторике“, који је настао као резултат online наставе из Реторике на основним и мастер студијама. 

Кликните на илустрацију да бисте погледали  „Новогодишњи online јавни час реторике“:

Кликните на илустрацију да бисте погледали  „Новогодишњи online јавни час реторике“
С поштовањем,
проф, др Срђан Владетић
и проф. др Емилија Станковић
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 50 - 56 of 324