Почетак
ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА СТУДИЈЕ ХОЛОКАУСТА НА УНИВЕРЗИТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ
Детаљне информације о пријави наших студената на студије Холокауста Универзитета у Крагујевцу могу се пронаћи на следећем линку: https://www.kg.ac.rs/vest.php?vest_je=3819
 
Скупштина Алумни клуба

На седници Скупштине Алумни клуба Правног факултета Универзитета у Крагујевцу, одржаној 25. 6. 2022. године за новог председника Алумни клуба једногласно је изабран Александар Бусарац, адвокат из Крагујевца. Скупштином је председавала Мила Лазић, судија Основног суда у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Свечано уручени сертификати

Свечано уручени сертификати за 31 полазника на кратком програму студија "Правна заштита података и приступ информацијама". Ово је први кратки програм студија у Србији, чијим се успешним завршетком полазници стручно оспособљавају за обављање послова из две области: правна заштита података и приступ информацијама од јавног значаја.

Детаљније...
 
Научни скуп

У организацији Правног факултета у Крагујевцу и Института за упоредно право одржан научни скуп "Упоредноправни изазови у савременом праву" - in memoriam др Стефан Андоновић, уз учешће 37 ауторки и аутора.

Детаљније...
 
СВЕЧАНО УРУЧЕНЕ ДИПЛОМЕ

14. МАЈА 2022. ГОДИНЕ СВЕЧАНО СУ УРУЧЕНЕ ДИПЛОМЕ.

Свечано уручење

 
Јавни час "Рад полиције у заједници"

"Оно што води и вуче свет нису локомотиве, него идеје" (Виктор Иго)

Те су идеје наших студената Иване, Јоване, Милице и Владимира биле водиље у данашњем јавном часу "Рада полиције у заједници" и идентификовању проблема и ризика по безбедност заједнице.

Јавном часу су, осим студсната, наставника и сарадника Факултета, присуствовали градоначелник Крагујевца Никола Дашић, као и представници ПУ Крагујевца.

Детаљније...
 
Предавање на тему: "Поступак по жалби на оставинско решење“

Судија Вишег суда у Крагујевцу, Александар Буђевац, одржао је, 24. маја 2022. године, студентима друге године који похађају наставу из предмета Наследно право, предавање на тему: „Поступак по жалби на оставинско решење“. Предавање је организовано у склопу споразума закљученог између Правног факултета Универзитета у Крагујевцу и Вишег суда у Крагујевцу.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 50 - 56 of 354