Почетак
Предавање Њ.С. Патријарха српског г. Порфирија

Њ.С. Патријарх српски г. Порфирије одржао је предавање на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу у четвртак, 28. априла 2022. године.

Његова Светост Архиепископ пећки, Митрополит београдско-карловачки и Патријарх српски г. Порфирије

Човек - биће вере била је тема предавања које је Његова светост патријарх српски господин Порфирије, у присуству ректора Универзитета у Крагујевцу, градоначелника Крагујевца, епископа шумадијског господина Јована, декана и професора, одржао студентима на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу.

Детаљније...
 
НАШИ СТУДЕНТИ НА ВИШЕМЕСЕЧНОЈ ПРАКСИ У МИНИСТАРСТВУ СПОЉНИХ ПОСЛОВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У БЕОГРАДУ

НАШИ СТУДЕНТИ НА ВИШЕМЕСЕЧНОЈ ПРАКСИ У МИНИСТАРСТВУ СПОЉНИХ ПОСЛОВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У БЕОГРАДУ:

Детаљније...
 
Предавање на тему: „Појам и значај институције омбудсмана“

Локални омбудсман града Крагујевца Јелена Миливојевић 24. марта, одржала је студентима на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу предавање на тему: „Појам и значај институције омбудсмана“.

Предавање је организовано у оквиру Клинике за радно, социјално и управно право крагујевачког Правног факултета.

Детаљније...
 
Почетак новог циклуса обуке и рада на Правним клиникама

У оквиру Центра за клиничко образовање студената, 23. фебруара 2022. године, шеста генерација студената Правног факултета Универзитета у Крагујевцу започела је практичну правну обуку на Правној клиници за радно, социјално и управно право и Правној клиници за заштиту од насиља у породици.

Детаљније...
 
Традиционални семинар на Златибору

У организацији Студентског парламента Правног факултета и студентске организације "Удружење и Унија" одржан традиционални семинар на Златибору. Овогодишња тема семинара била је "Трговина наркотицима и оружјем - актуелни облици организованог криминала". 

Детаљније...
 
Свечано потписан Споразум о сарадњи између Правног факултета и Вишег суда у Крагујевцу

Свечано потписан Споразум о сарадњи између Правног факултета и Вишег суда у Крагујевцу са конкретним договорима. Споразум су потписали декан, проф. др Драган Вујисић и председница Вишег суда, судија Весна Миловановић.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 29 - 35 of 324