Почетак
МЕЂУНАРОДНА СТУДЕНТСКА НЕДЕЉА У БЕОГРАДУ (ISWiB) 2022 – ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ

Међународна студентска недеља у Београду (International Student Week in Belgrade - ISWiB) је интернационални фестивал који се одржава у Београду од 16. до 24. јула 2022. године и  који већ дуги низ година окупља студенте из преко 50 држава широм света. Идеја фестивала је да се млади у мултикултуралном окружењу баве највећим проблемима данашњег друштва и да путем радионица које се користе разним методама пруже свој допринос решавању тих проблема. 

Детаљније...
 
ПРАВНА ЗАШТИТА ПОДАТАКА И ПРИСТУП ИНФОРМАЦИЈАМА

Кратки програм студија. Успешно реализована стручна пракса у Дата центру, ЕкгИнфодата центру и Канцеларији Повереника за заштиту података о личности и приступ информацијама од јавног значаја

Детаљније...
 
Уџбеник из Криминалистике

За све студенте је слободан приступ за Уџбеник из предмета Криминалистика.

Детаљније...
 
ОДРЖАНО ДЕСЕТО ТРАДИЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ"СРЕТЕЊСКЕ БЕСЕДЕ"

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу, Центар за реторику и јавне наступе „Institutio oratoria“, Студентски парламент и Удружење за примењену реторику и јавне наступе организовали су Јубиларно десето такмичење у беседништву "Сретењске беседе" 2023 које је одржано у амфитеатру „проф. др Живомир Ђорђевић" у понедељак, 20. фебруара 2023. године од 17 часова.

Детаљније...
 
УЧЕНИЦИ СРЕДЊЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ ИЗ КРАГУЈЕВЦА ПОСЕТИЛИ ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ

ПИПРЕМАЈУЋИ СЕ ЗА ОДЛУКУ О ИЗБОРУ ФАКУЛТЕТА, УЧЕНИЦИ СРЕДЊЕ ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ ИЗ КРАГУЈЕВЦА ПОСЕТИЛИ ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ

Детаљније...
 
ПОСЕТА ПРИВРЕДНОМ СУДУ

У оквиру наставних активности на предмету Привредно право, као и у оквиру активности на Радионици за привредно право, студенти четврте године Основних академских студија су посетили Привредни суд у Крагујевцу, упознали су се са радом суда, а такође су присуствовали суђењима која су се односила на материју везану за стечај.

Детаљније...
 
Студенти посетили Апелациони суд у Крагујевцу

У склопу Споразума о сарадњи закљученог између Правног факултета и Апелационог суда у Крагујевцу студенти четврте године су у оквиру наставних активности на предмету Грађанско процесно право 20. децембра 2022. године посетили Апелациони суд у Крагујевцу и упознали се са радом и организацијом овог суда.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 29 - 35 of 354