Почетак
СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА

У суботу, 03.06.2023. године у амфитеатру Факултета свечано су уручене дипломе дипломираним правницима и дипломираним мастер правницима. Дипломе су уручили продеканица за научно-истраживачки рад, проф. др Соња Лучић и руководилац основних академских студија, проф. др Зоран Јовановић.

Детаљније...
 
СПОРАЗУМ О САРАДЊИ ИЗМЕЂУ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ И РЕПУБЛИЧКЕ АГЕНЦИЈЕ ЗА МИРНО РЕШАВАЊЕ РАДНИХ СПОРОВА

1.јуна 2023. године потписан је Споразум о сарадњи између Правног факултета у Крагујевцу и Републичке агенције за мирно решавање радних спорова (РАМРС). Споразум су потписали декан Правног факултета проф. др Драган Вујсић и директор РАМРС др Ивица Лазовић. Споразумом су прецизирани правци даље сарадње између наших институција. Истог дана, директор РАМРС др Ивица Лазовић одржао је предавање полазницима Правне клинике за управно право.

Детаљније...
 
ЦРКВЕНО ПРАВО

ПАТРИЈАРШИЈА И МУЗЕЈ СПЦ. ЦРКВА СВ. РУЖИЦЕ И КАЛЕМЕГДАН. ХРАМ СВ. САВЕ. ОШ "ВЛАДИСЛАВ РИБНИКАР". СТУДЕНТИ, ПРОФ. ДР В. ЏОМИЋ И САРАДНИК Л. ПЕТРОВИЋ.

Детаљније...
 
Проф. др Адријан Вашко

Проф. др Адријан Вашко са Правног факултета Универзитета Банска Бистрица из Словачке посетио наш Факултет. Договорени правци даље академске сарадње измедју наших институција.

Детаљније...
 
ПРЕДАВАЊЕ ИЗ НАСТАВНОГ ПРЕДМЕТА УПРАВНИ НАДЗОР

Студентима треће године Основних академских студија (општи смер и смер унутршњи послови и безбедност) у оквиру наставних активности из Управног надзора, предавање je у петак 19. маја 2023. године, одржала Рајка Опанчина - шеф одсека за управљање опасним и осталим отпадом, Сектор за надзор и превентивно деловање у животној средини при Министарству за заштиту животне средине. Тема предавања односила се на инспекцијски надзор у области заштите животне средине.

Детаљније...
 
СТУДЕНТИ У КРАГУЈЕВЦУ XIX ВЕКА

Споменик Лицеју. Стара Скупштина. Димитрије Давидовић. Милош Обреновић. Упознавање са знаменитостима престоног Крагујевца и предавања о Јовану Стерији Поповићу и Димитрију Давидовићу. Ново искуство наших студената.

Детаљније...
 
XIX Мајско саветовање

XIX Мајско саветовање "ПРАВНА РЕГУЛАТИВА УСЛУГА У НАЦИОНАЛНИМ ЗАКОНОДАВСТВИМА И ПРАВУ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ" одржано је 19. маја 2023. године са почетком у 10 сати.

Снимак преноса саветовања можете погледати на youtube каналу Правног факултета кликом, на адреси https://www.youtube.com/@pfkg

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 29 - 35 of 380