Почетак
ТАКМИЧЕЊЕ У СИМУЛAЦИJИ СУЂEЊA „ОСУДИ ДИСКРИМИНАЦИЈУ“

ПОВЕРЕНИК ЗА ЗАШТИТУ РАВНОПРАВНОСТИ УЗ ПОДРШКУ ФОНДАЦИЈЕ "РЕГИСТАР НАЦИОНАЛНОГ ИНТЕРНЕТ ДОМЕНА СРБИЈЕ" ПОЗИВА ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ СТУДЕНТЕ ОСНОВНИХ И МАСТЕР СТУДИЈА ПРАВА

Детаљније...
 
ЗАКЉУЧЕН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА АПЕЛАЦИОНИМ СУДОМ У КРАГУЈЕВЦУ

Декан Правног факултета, проф. др Драган Вујисић и председник Апелационог суда у Крагујевцу, судија Александар Блануша, потписали су Споразум о сарадњи између две институције. Циљ је да се у наредном периоду интензивира размена искустава у области научно-стручног истраживања различитих правних проблема, као и да се допринесе практичној едукацији наших студената.

Детаљније...
 
Правни факултет обележио 50 година постојања и рада

Свечаном академијом у амфитеатру Правног факултета обележено је 50 година рада и постојања ове високошколске установе у Крагујевцу. Академији је у име града присуствовао градоначелник Крагујевца Никола Дашић са сарадницима, начелница Шумадијског управног округа Биљана Илић Стошић, државни секретари ресорних министарстава, народни посланици, ректор Универзитета проф. др Ненад Филиповић, ректор Криминалистичко-полицијског Универзитета у Београду. Поред професора факултета, присуствовали су и декани правних факултета из Београда, Новог Сада, Бања Луке, Источног Сарајева, Зенице, Штипа, Мостара, Ниша, Косовске Митровице, судије Врховног и Уставног суда, тужиоци, адвокати, студенти.

50 година

Детаљније...
 
ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА СТУДИЈЕ ХОЛОКАУСТА НА УНИВЕРЗИТЕТУ У КРАГУЈЕВЦУ
Детаљне информације о пријави наших студената на студије Холокауста Универзитета у Крагујевцу могу се пронаћи на следећем линку: https://www.kg.ac.rs/vest.php?vest_je=3819
 
Наградни конкурс Стефан Андоновић

Институт за упоредно право у Београду и Правни факултет Универзитета у Крагујевцу расписују конкурс за најбољи научни рад младих истраживача/ца, студената/иња докторских студија и доктора/ки наука, на тему:

„Правни изазови дигиталног доба – поглед у будућност“

др Стефан Андоновић

Детаљније...
 
Скупштина Алумни клуба

На седници Скупштине Алумни клуба Правног факултета Универзитета у Крагујевцу, одржаној 25. 6. 2022. године за новог председника Алумни клуба једногласно је изабран Александар Бусарац, адвокат из Крагујевца. Скупштином је председавала Мила Лазић, судија Основног суда у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Свечано уручени сертификати

Свечано уручени сертификати за 31 полазника на кратком програму студија "Правна заштита података и приступ информацијама". Ово је први кратки програм студија у Србији, чијим се успешним завршетком полазници стручно оспособљавају за обављање послова из две области: правна заштита података и приступ информацијама од јавног значаја.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 15 - 21 of 324