Почетак
ПРОМОЦИЈА ФАКУЛТЕТА

ТОКОМ ФЕБРУАРА У ВИШЕ ГРАДОВА ОРГАНИЗОВАНА ПРОМОЦИЈА ФАКУЛТЕТА. УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА И ГИМНАЗИЈА ИЗ РЕГИОНА ШУМАДИЈЕ И ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ ПРЕДСТАВЉЕНИ СУ СТУДИЈСКИ ПРОГРАМИ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ОПШТЕГ СМЕРА И СМЕРА УНУТРАШЊИ ПОСЛОВИ И БЕЗБЕДНОСТ. ОСИМ НАСТАВНИКА И СТУДЕНАТА, ДОБРОЈ ОРГАНИЗАЦИЈИ ПРОМОЦИЈА ДОПРИНЕЛИ СУ И НАШИ СТУДЕНТИ.

Детаљније...
 
Захвалница Министарства проф. др Дејану Матићу

Захвалница Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог проф. др Дејану Матићу за посебан допринос и унапређењу људских и мањинских права и положаја посебно рањивих и маргинализованих група.

Проф. др Дејан Матић и министар Жигманов

Детаљније...
 
СИМУЛАЦИЈА ОТКРИВАЊА И ДОКАЗИВАЊА КРИВИЧНОГ ДЕЛА И КРИВИЧНОГ ПОСТУПКА

У оквиру Дана правника, успешно је организована Симулација откривања и доказивања кривичног дела и кривичног поступка на тему "Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога". Симулација је изведена под менторством проф. др Вељка Турањанина, доц. др Вишње Ранђеловић и доц. др Владимира Шебека, а уз организацију Студентског парламента и студентске организације ELSA.

Детаљније...
 
ПРЕДАВАЊЕ СУДИЈЕ ДАРКА РАШКОВИЋА

У понедељак, 11. децембра 2023. године, у амфитеатру Факултета, студентима треће године је у оквиру извођења наставе из предмета Облигационо право предавање одржао судија Основног суда у Крагујевцу Дарко Рашковић. Предавање је одржано на тему „Надокнада нематеријалне штете“.

Детаљније...
 
СИМУЛАЦИЈА СУЂЕЊА

У четвртак, 23. 11. 2023. на Правном факултету одржана симулација грађанског судског поступка на тему "Поступак за развод брака и вршење родитељског права". Симулацију су реализовали студенти Правног факултета у сарадњи са доц. др Сандом Ћорац.

Детаљније...
 
ДОДЕЛА СЕРТИФИКАТА ПОЛАЗНИЦИМА КЛИНИКЕ ЗА УПРАВНО ПРАВО

Студентима који су похађали Правну клинику за управно право у академској 2022/2023. години додељени су сертификати којим се потврђује њихово залагање и рад на усвајању нових знања и вештина, из области управног права.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 15 - 21 of 387