Почетак
Семинар за студенте "Кривично право у Америци: искуства из судске праксе" Штампај

Регионални саветник у Министарству правде Сједињених Америчких Држава Џозеф Хајн је студентима Правног факултета oдржао тродневни семинар на тему "Кривично право у Америци: искуства из судске праксе". Семинар је одржан у периоду од 26-28. априла. Предавања су одржана на енглеском језику, а свим учесницима су подељени цертификати.

Детаљније...
 
ОДРЖАНО САВЕТОВАЊЕ "ПРАВНА СИГУРНОСТ КАО ПОСПЕШУЈУЋИ ФАКТОР ЗА ДИРЕКТНЕ СТРАНЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ" Штампај

У организацији Правног факултета Универзитета у Крагујевцу и Фондације „Hanns Seidel“ одржано је међународно саветовање под називом "Правна сигурност као поспешујући фактор за директне стране инвестиције" током 13. и 14. априла 2016. године у хотелу "Крагујевац".

Детаљније...
 
Дан отворених врата Штампај

На Правном Факултету у Крагујевцу, у суботу, 19.03.2016, одржан је Дан отворених врата. Заинтересовани су могли да се информишу о студијским програмима који се изводе на овом факултету, условима уписа и студирања и организовано обиђу библиотеку, читаоницу, амфитеатар и друге просторије намењене студентима.

Детаљније...
 
ОДРЖАНО ОСМО ТРАДИЦИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ У БЕСЕДНИШТВУ "СРЕТЕЊСКЕ БЕСЕДЕ" Штампај

Правни факултет у Крагујевцу, у сарадњи са Студентским парламентом и ове године је организовао традиционално такмичење у беседништву "Сретењске беседе" које је одржано у четвртак, 18. фебруара 2016. године у амфитеатру „проф. др Живомир Ђорђевић“.

Детаљније...
 
ПОСЕТА АМБАСАДОРКЕ РЕПУБЛИКЕ ЧЕШКЕ Штампај

У оквиру званичне посете Града Крагујевца, амбасадорка Републике Чешке у Србији њ.е. Ивана Хлавсова је посетила Правни факултет у Крагујевцу. Након састанка са проф. др Станком Бејатовићем, деканом Факултета, одржана је трибина под називом „Вишеградска група“ на енглеском језику.

Трибина је била подељена на три тематске целине. Током првог дела амбасадорка је говорила о Вишеградској групи као моделу регионалне сарадње са земљама западног Балкана, други део је био посвећен могућностима студирања у Републици Чешкој и другим Вишеградским земљама, а у трећем делу је програмски директор БЕУМ-а, Ђорђе Ђорђевић промовисао програм „Симулација V4 + Србија“.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 41 - 45 of 207