Почетак
Тим Правног факултета освојио друго место на Републичком такмичењу у симулацији суђења Штампај

Тим Правног факултета освојио друго место на Републичком такмичењу у симулацији суђења из области Кривичног процесног права, која је одржана у Београду 27 - 28. 05. 2016. године, у организацији Партнера за демократске промене Србија.

Детаљније...
 
ОДРЖАНО XII МАЈСКО САВЕТОВАЊЕ Штампај

У организацији Правног факултета у Крагујевцу у петак, 13. маја 2016. године одржан је дванаести међународни научни скуп „Мајско саветовање“ на тему „Услуге и услужна правила“.

Детаљније...
 
Семинар за студенте "Кривично право у Америци: искуства из судске праксе" Штампај

Регионални саветник у Министарству правде Сједињених Америчких Држава Џозеф Хајн је студентима Правног факултета oдржао тродневни семинар на тему "Кривично право у Америци: искуства из судске праксе". Семинар је одржан у периоду од 26-28. априла. Предавања су одржана на енглеском језику, а свим учесницима су подељени цертификати.

Детаљније...
 
ОДРЖАНО САВЕТОВАЊЕ "ПРАВНА СИГУРНОСТ КАО ПОСПЕШУЈУЋИ ФАКТОР ЗА ДИРЕКТНЕ СТРАНЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ" Штампај

У организацији Правног факултета Универзитета у Крагујевцу и Фондације „Hanns Seidel“ одржано је међународно саветовање под називом "Правна сигурност као поспешујући фактор за директне стране инвестиције" током 13. и 14. априла 2016. године у хотелу "Крагујевац".

Детаљније...
 
Дан отворених врата Штампај

На Правном Факултету у Крагујевцу, у суботу, 19.03.2016, одржан је Дан отворених врата. Заинтересовани су могли да се информишу о студијским програмима који се изводе на овом факултету, условима уписа и студирања и организовано обиђу библиотеку, читаоницу, амфитеатар и друге просторије намењене студентима.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 41 - 45 of 209