Почетак
САРАДЊА СА ПОВЕРЕНИКОМ ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА И ЗАШТИТУ ПОДАТАКА О ЛИЧНОСТИ

25. марта 2023. године потписан је Споразум о сарадњи између Правног факултета у Крагујевцу и Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности. Споразум су потписали декан Правног факултета и Повереник, који је најавио отварање канцеларије у Крагујевцу до краја ове године. Истог дана свечано су уручени сертификати о завршеном Кратком програму студија "Правна заштита података и приступ информацијама". Ускоро ће бити објављен конкурс за нову групу полазника на Кратком програму студија.

Детаљније...
 
Да нико не буде изостављен - Посета и излагање на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу

У петак 24.03.2023. на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу су представљени модалитети укључивања инструмента "Да нико не буде изостављен" (LNOB) у законска и стратешка документа Републике Србије, у Конференцијској сали, са почетком у 14 часова.

Догађај је преношен уживо онлајн на youtube каналу Правног факултета у Крагујевцу на адреси:

Детаљније...
 
КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ – ПРАВНА КЛИНИКА

ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ
објављује конкурс за учешће у програму
ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ – ПРАВНА КЛИНИКА

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу позива студенте треће и четврте године основних академских студија да се пријаве за обуку и рад на Правној клиници за заштиту од насиља у породици. 

Програм Правне клинике за заштиту од насиља у породици ће трајати од 10. априла 2023. године до краја семестра. 

Детаљније...
 
КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ – ПРАВНА КЛИНИКА

ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ
објављује конкурс за учешће у програму
ЦЕНТРА ЗА КЛИНИЧКО ОБРАЗОВАЊЕ – ПРАВНА КЛИНИКА

Правни факултет Универзитета у Крагујевцу позива заинтересоване студенте треће и четврте године да се пријаве на програм обуке Центра за клиничко образовање – Правна клиника. У летњем семестру школске 2022/2023. биће организована ПРАВНА КЛИНИКА ЗА ПОТРОШАЧКЕ УГОВОРЕ.  

Детаљније...
 
Практична примена вештина у оквиру наставе

Студенти смера Унутрашњи послови и безбедност практично примењују вештине за будуће послове који су везани за област безбедности и криминалистичких истрага.

Детаљније...
 
ХОЋУ-НЕЋУ БАШ ТАЈ ФАКУЛТЕТ 2023.

Успешно реализована традиционална конференција у организацији Ђачког парламента Прве крагујевачке гимназије. Доц. др Вишња Ранђеловић и доц. др Владимир Шебек су ђацима средњих школа представили могућности стицања и вештина на Правном факултету у Крагујевцу.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 57 - 63 of 388