Почетак
Предавање на тему: „Улога јавног бележника у поступку за расправљање заоставштине“

У уторак, 17. маја 2022. године, запослени у јавнобележничкој канцеларији „Драган Радомировић“ одржали су предавање студентима друге године, који похађају наставу из предмета Наследно право, на тему: „Улога јавног бележника у поступку за расправљање заоставштине“. Предавање су одржали Душан Илић и Мира Јевтић.

Детаљније...
 
Стручна пракса у Вишем суду у Крагујевцу

Данас (9.5.2022.) је почела стручна пракса у Вишем суду у Крагујевцу у склопу споразума закљученог између Правног факултета и Вишег суда. Наши студенти ће присуствовати суђењима и имати занимљива предавања из Кривичног процесног права, а уједно ће имати прилику да сарађују са нашим најбољим судијама.

Стручна пракса у Вишем суду

 
Нови председник Сталног спортског арбитражног суда

Проф. др Ненад Ђурђевић именован је за председника Сталног спортског арбитражног суда Спортског савеза Србије за период 2022-2027.

Проф. др Ненад Ђурђевић

 
Предавање Њ.С. Патријарха српског г. Порфирија

Њ.С. Патријарх српски г. Порфирије одржао је предавање на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу у четвртак, 28. априла 2022. године.

Његова Светост Архиепископ пећки, Митрополит београдско-карловачки и Патријарх српски г. Порфирије

Човек - биће вере била је тема предавања које је Његова светост патријарх српски господин Порфирије, у присуству ректора Универзитета у Крагујевцу, градоначелника Крагујевца, епископа шумадијског господина Јована, декана и професора, одржао студентима на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу.

Детаљније...
 
НАШИ СТУДЕНТИ НА ВИШЕМЕСЕЧНОЈ ПРАКСИ У МИНИСТАРСТВУ СПОЉНИХ ПОСЛОВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У БЕОГРАДУ

НАШИ СТУДЕНТИ НА ВИШЕМЕСЕЧНОЈ ПРАКСИ У МИНИСТАРСТВУ СПОЉНИХ ПОСЛОВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ У БЕОГРАДУ:

Детаљније...
 
Предавање на тему: „Појам и значај институције омбудсмана“

Локални омбудсман града Крагујевца Јелена Миливојевић 24. марта, одржала је студентима на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу предавање на тему: „Појам и значај институције омбудсмана“.

Предавање је организовано у оквиру Клинике за радно, социјално и управно право крагујевачког Правног факултета.

Детаљније...
 
Почетак новог циклуса обуке и рада на Правним клиникама

У оквиру Центра за клиничко образовање студената, 23. фебруара 2022. године, шеста генерација студената Правног факултета Универзитета у Крагујевцу започела је практичну правну обуку на Правној клиници за радно, социјално и управно право и Правној клиници за заштиту од насиља у породици.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 57 - 63 of 354