Почетак
СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ НОВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ СТУДЕНАТА И ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ Штампај

У понедељак, 3.10.2016. године на Правном факултету Универзитета у Крагујевцу је одржана свечност поводом пријема нове генерације студената и почетка нове школске године. Присутне је најпре поздравио декан Правног факултета у Крагујевцу, проф. др Станко Бејатовић који је пожелео добродошлицу студентима уз истицање да ово заиста јесте посебна генерација, генерација која почиње студије у години када Правни факултет у Крагујевцу обележава 40 година постојања и рада и генерација која први пут у историји Факултета започиње нови студијски програм - Унутрашњи послови и безбедност, поред класичних студија права. Свим студентима декан је пожелео пуно среће у студирању.

Детаљније...
 
БИВШИМ И САДАШЊИМ СТУДЕНТИМА СМЕРА НАЦИОНАЛНА БЕЗБЕДНОСТ Штампај

У жељи да изађе у сусрет већем броју заинтересованих Правни факултет је акредитовао нови четворогодишњи (осам семестара) студијски програм Основних академских студија права – унутрашњи послови и безбедност. Приликом његовог конципирања посебно смо водили рачуна о могућности да се наши бивши и садашњи студенти смера националне безбедности укључе у њега. У том контексту донели смо и ОДЛУКУ којом смо предвидели посебне услове уписа бивших и садашњих студената смера национална безбедност на овај нови студијски програм (www.jura.kg.ac.rs/index.php/sr/oasupib.htm).

Детаљније...
 
Одлуке о упису на основне академске студије студената старих програма Штампај

Студенти који студирају по старим програмима:

Студенти који су завршили или још студирају трогодишње студије права - смер Национална безбедност:

 
V Футура регионално Moot Court такмичење Штампај

Тим Правног факултета, Универзитета у Крагујевцу однео је победу на V Футура регионалном Moot Court такмичењу пред Европским судом за људска права чији завршни турнир је одржан у периоду од 22 – 24. јула 2016. године, у организацији шведске међународне организације Civile Rights Defenders. 

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 31 - 35 of 207