Почетак
XIX Мајско саветовање

XIX Мајско саветовање "ПРАВНА РЕГУЛАТИВА УСЛУГА У НАЦИОНАЛНИМ ЗАКОНОДАВСТВИМА И ПРАВУ ЕВРОПСКЕ УНИЈЕ" одржано је 19. маја 2023. године са почетком у 10 сати.

Снимак преноса саветовања можете погледати на youtube каналу Правног факултета кликом, на адреси https://www.youtube.com/@pfkg

 
ПОСЕТА СТУДЕНАТА ШУМАДИЈСКОМ УПРАВНОМ ОКРУГУ

Студентима треће године Основних академских студија (општи смер и смер унутршњи послови и безбедност) у оквиру наставних активности из Управног надзора, предавање у Шумадијском управном округу, у среду, 17. маја 2023. године, одржала је Драгана Бошковић Симић, управна инспекторка.

Детаљније...
 
"УПОРЕДНОПРАВНИ ИЗАЗОВИ У САВРЕМЕНОМ ПРАВУ - IN MEMORIAM СТЕФАН АНДОНОВИЋ"

Дана 12. маја 2023. године у Институту за упоредно право у Београду одржана је промоција зборника „Упоредноправни изазови у савременом праву – in memoriam др Стефан Андоновић“ у саиздаваштву Института за упоредно право и Правног факултета Универзитета у Крагујевцу.

Детаљније...
 
Проф. др Јелена Вучковић, ванредна професорка Правног факултета у Крагујевцу изабрана за чланицу Високог савета судства

Проф. др Јелена Вучковић, ванредна професорка Правног факултета у Крагујевцу изабрана за чланицу Високог савета судства.

 
СПОРАЗУМ О САРАДЊИ ИЗМЕЂУ УНИВЕРЗИТЕТА У ВАРШАВИ И УНИВЕРЗИТЕТА У КРАГУЈЕВЦУ

Потписан Споразум о сарадњи у оквиру ERASMUS програма између Универзитета у Варшави и Универзитета у Крагујевцу. Корисници овог споразума су Правни факултет у Крагујевцу и Факултет политичких наука из Варшаве.

За студенте нашег Правног факултета то ће значити да могу провести одређено време током студија у Варшави уз стипендију Европске уније и то по 6 студената са сваког нивоа студија. Више информација о процедури ће бити ускоро објављено.

 
ПОСЕТА СТУДЕНАТА ШУМАДИЈСКОМ УПРАВНОМ ОКРУГУ

Студенти треће године Основних академских студија (општи смер и смер унутршњи послови и безбедност) у оквиру наставних активности из Управног надзора и полазници Клинике за управно право, посетили су у среду, 3. маја 2023. године, Шумадијски управни округ.

Детаљније...
 
ПОСЕТА КПЗ

Студенти четврте године смера унутрашњи послови и безбедност су посетили Казнено-поправни завод у Крагујевцу, где су имали прилику да непосредно виде функционисање установе за извршење казне затвора у складу са модерним пеналним и безбедносним стандардима.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 43 - 49 of 387