Почетак
Треће место на Балканском првенству у каратеу

Никола Маслак, студент прве године Правног факултета у Крагујевцу, освојио треће место на Балканском првенству у каратеу, одржаном почетком новембра у Црној Гори.

Коелги Маслаку честитамо, уз жељу да буде успешан студент.

Детаљније...
 
Ambassador talks 2022 ПФКГ

Дана 03.11.2022. године, са почетком у 10,00 часова Њ.Е. Бојана Кондић Панић, амбасадорка Босне и Херцеговине у Француској Републици одржала је предавање на тему „Дипломатија и глобална криза“. Предавање је осмишљено тако да студентима пружи непосредан контакт са искуствима из дипломатске праксе која се реализује у сложеним глобалним условима које карактеришу трендови брзих и радикалних промена.

Детаљније...
 
Правни факултет - спроводилац програма у области стручног усавршавања у јавној управи

Решењем Националне академија за јавну управу Правни факултет у Крагујевцу акредитован за спроводиоца програма у области стручног усавршавања у јавној управи.

Детаљније...
 
Симулација суђења

На Правном факултету Универзитета у Крагујевцу Европско удружење студената права и младих правника (ELSA Крагујевац) у сарадњи са доц. др Сандом Ћорац организовало је 26.10.2022. године симулацију суђења у грађанској материји - парничном поступку.

Детаљније...
 
ТАКМИЧЕЊЕ У СИМУЛAЦИJИ СУЂEЊA „ОСУДИ ДИСКРИМИНАЦИЈУ“

ПОВЕРЕНИК ЗА ЗАШТИТУ РАВНОПРАВНОСТИ УЗ ПОДРШКУ ФОНДАЦИЈЕ "РЕГИСТАР НАЦИОНАЛНОГ ИНТЕРНЕТ ДОМЕНА СРБИЈЕ" ПОЗИВА ЗАИНТЕРЕСОВАНЕ СТУДЕНТЕ ОСНОВНИХ И МАСТЕР СТУДИЈА ПРАВА

Детаљније...
 
ЗАКЉУЧЕН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ СА АПЕЛАЦИОНИМ СУДОМ У КРАГУЈЕВЦУ

Декан Правног факултета, проф. др Драган Вујисић и председник Апелационог суда у Крагујевцу, судија Александар Блануша, потписали су Споразум о сарадњи између две институције. Циљ је да се у наредном периоду интензивира размена искустава у области научно-стручног истраживања различитих правних проблема, као и да се допринесе практичној едукацији наших студената.

Детаљније...
 
Правни факултет обележио 50 година постојања и рада

Свечаном академијом у амфитеатру Правног факултета обележено је 50 година рада и постојања ове високошколске установе у Крагујевцу. Академији је у име града присуствовао градоначелник Крагујевца Никола Дашић са сарадницима, начелница Шумадијског управног округа Биљана Илић Стошић, државни секретари ресорних министарстава, народни посланици, ректор Универзитета проф. др Ненад Филиповић, ректор Криминалистичко-полицијског Универзитета у Београду. Поред професора факултета, присуствовали су и декани правних факултета из Београда, Новог Сада, Бања Луке, Источног Сарајева, Зенице, Штипа, Мостара, Ниша, Косовске Митровице, судије Врховног и Уставног суда, тужиоци, адвокати, студенти.

50 година

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Резултати 43 - 49 of 354